16.10.2020
Ce zici de o gustare cu ton de calitate? Iar pentru cei care nu au timp pentru gatit avem solutia perfecta - salata cu ton, ideale pentru pauza de pranz, la birou sau in parc, sau pentru o cina rapida si usoara

Conserva de peste oceanic este o optiune buna pentru a introduce peste in dieta ta zilnica, cu un raport pret-calitate foarte bun, dar mentinand beneficiile pestelui, aceste produse sunt o obtiune foarte buna pentru toti iubitorii de peste. Testat si recunoscut la nivel mondial, brandul Rio Mare ofera calitatea ridicata a produslui, garantata de controalele stricte si de procesele de curatare deosebit de riguroase. Tonul Rio Mare este conservat doar in ulei de masline de calitate la care se adauga un varf de sare de mare.

Beneficiile consumului de Ton

Pestele conservat constituie o bogata sursa de factori nutritivi.

Tonul Rio Mare este o sursa buna de proteine ​​nobile, ajutand la mentinerea masei musculare. Usor de asimilat, asa numitele proteine „nobile” sunt esentiale in construirea si repararea tesuturilor si in asigurarea unei bune conditii fizice. Tonul si pestele sunt, in general, recomandate in diete, deoarece au proprietati nutritionale importante si sunt o sursa de proteine nobile. Retetele preparate cu ton ne ajuta sa dam frau liber creativitatii in bucatarie si sa gatim feluri de mancare diferite si gustoase. Datorita varietatii largi a produselor lor, Rio Mare ofera consumatorilor un mod practic si rapid de a se bucura de peste in orice moment.

Trasabilitatea produselor: un angajament transparent

Tonul care ajunge pe mesele a milioane de consumatori, atat in Italia, cat si in restul lumii, are o poveste, care incepe cu originile sale si se incheie pe rafturile marilor comercianti. Aceasta biografie este „scrisa” pe fiecare conserva Rio Mare, pentru a informa consumatorii despre parcursul pestelui din momentul capturii pana la procesare, conservare si sterilizare. „Niciodata nu pierdem tonul din ochi”, declara cei de la Rio Mare. Pe ambarcatiuni, la fabrica, in laboratoarele unde este testat si analizat, tonul calatoreste alaturi de o eticheta care indica „numele, prenumele si adresa sa”. Pare haios, insa astfel este cunoscut oceanul din care provine, pe ce ambarcatiune a calatorit si din ce lot sosit la fabrica face parte, precum si numarul conservei si al cutiei in care a fost tinuta conserva. Calitatea este monitorizata atent la fiecare etapa.

Grija fata de mediu – unul dintre angajamentele de baza

Rio Mare se angajeaza sa livreze calitate la 360 ​​° tuturor consumatorilor sai, inclusiv prin programul sau de responsabilitate sociala a calitatii, bazat pe patru piloni: pescuit responsabil, personal calificat, productie de calitate si educatie a nutritiei. Balanta ecosistemului marin este respectata cu strictete in capturarea pestelui. Prin utilizarea unei abordari stiintifice, globale si sistematice, Rio Mare alege atent sursa materiei prime, din lanturile de aprovizionare care sunt gestionate in mod responsabil cu participarea tuturor celor implicati: companii, pescari si institutii de mediu. Brandul italian, clasat printre lideri la nivel european in productia de conserve de peste, utilizeaza cele mai bune practici in ceea ce priveste reducerea impactului asupra mediului.

Cand e vorba despre ce punem in farfurie, Rio Mare ne asigura ca dedica maxima atentie selectiei materiilor prime, efectuand controale stricte pe intregul lant de aprovizionare si sprijinim consumatorii cu proiecte educationale si de cercetare si dezvoltare pentru a imbunatati continuu calitatea produselor. 

„Durabilitatea este unul dintre pilonii cheie ai strategiei noastre de afaceri, deoarece ne propunem sa devenim cea mai sustenabila companie producatoare de preparate de ton din lume. Din acest motiv, credem in importanta crearii de parteneriate cu cele mai bune ONG-uri, cum ar fi WWF, pentru a ne sprijini demersurile noastre legate de sustenabilitate”, mai spun reprezentantii companiei.

In ce retete putem utiliza Tonul?

Tonul este un ingredient care poate fi integrat foarte usor in alimentatie, incepand cu cele mai simple paste cu Ton si un pic de cascaval, pana la retete mai sofisticate si complete, in mancari calzi sau reci, o multime de scenarii si retete sunt deja gata si le puteti gasi aici. Si cand ne apuca o lene de a gati, putem deschide o salata deja pregatita pentru noi salata cu ton Rio Mare – Insalatissime. Aceasta imbina gustul inconfundabil al tonului Rio Mare cu legume proaspete si cereale pentru o masa rapida si echilibrata. Gata de a fi consumate oricand datorita ambalajului, care pastreaza prospetimea, aroma si proprietatile nutritive fara conservanti adaugati.

 

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie