18.11.2020
Black Friday la ENTER: nemilos cu preturile

Obiceiul traditional american de a gazdui mega-vanzarea anului in ultima vinere din luna noiembrie a parasit demult coasta de est si s-a inradacinat ferm si in regiunea noastra. In Moldova, reducerile traditionale inainte de sarbatorile de iarna incep odata cu cea mai „intunecata” zi din an – Black Friday. Magazinul de electronice si electrocasnice, Enter, iti propune sa sarbatorim aceasta Vinere Neagra impreuna! Trei zile: 20, 21, 22 noiembrie, te vei confrunta cu o adevarata nebunie a preturilor!

Special pentru tine, Enter a pregatit preturi absolut fierbinti la urmatoarele categorii de produse: laptopuri si televizoare - 15%, computere - 12%, tablete - 20%, smartphone-uri - 25%, gadgeturi - 30%, aparate de uz casnic  - 20%, tehnica de bucatarie - 40%, aparate de gatit - 25%, dispozitive pentru ingrijire personala - 30% si produsele periferice – 50%.

Am ales pentru tine top oferte, cu preturi nemiloase,din fiecare categorie:

Cuptor cu microunde LG: reducere -17% 

Espressor cu capsule Delonghi: reducere -20%

Puternicul aspirator LG: reducere -15%

Aragaz cu cuptor incorporabil Hansa: reducere -22%

Frigider Indensit cu doua camere: reducere -19%

Masina de spalat Sharp, 7 kg: reducere - 27%

Masina de spalat vase Whirlpool: reducere -12%

Smart TV Hisense 55” : reducere -18%

Tableta Samsung TAB S6: reducere -10%

Samsung Galaxy S10 Lite: reducere -19%

Ceas Elari KidPhone: reducere -25%

Macbook Air 13 2019:  reducere -16%

PS4 Slim , 1TB +3 jocuri: reducere- 7%

Oferta din partea casei: noul iPhone 12, de 64GB si 128 GB, la o reducere considerabila de -2000 lei. 

Tot ce trebuie sa faci e sa accesezi site-ul enter.online si sa te inregistrezi, in caz ca nu ai facut acest lucru mai devreme. Acum, urmeaza sa te familiarizezi cu toata gama de produse si sa te decizi ce anume vei cumpara in ziua reducerilor de Black Friday. Ai gasit gadget-ul perfect sau ai ramas frumos surprins de pretul redus al unui frigider No Frost? Nu ezita si arunca produsul direct in cos. Poti achita comanda in doua moduri: prin intermediul unui card de credit sau in numerar atunci cand curierul nostru va ajunge la usa ta cu livrarea.

Preturile finale, cu aplicarea reducerii, vor aparea pe site in noaptea dintre 19 si 20 noiembrie, 00:01. Promotia este valabila pana la epuizarea stocurilor. Nu uita, anul acesta Black Friday este nemilos cu preturile. Prin urmare, grabeste-te sa prinzi produsul dorit la cea mai avantajoasa oferta. Doar trei zile ... 20,21,22 noiembrie, dupa care totul va lua sfarsit!

Aici video Enter Black Friday! 

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie