11.06.2021
Astazi, Mobiasbanca - OTP Group a semnat un parteneriat de viitor pentru sustinerea Academiei de fotbal pentru copii ”Zimbru” - VIDEO

Fotbalul moldovenesc are un partener solid si de lunga durata. Astazi, Mobiasbanca - OTP Group a semnat un parteneriat de viitor pentru sustinerea Academiei de fotbal pentru copii ”Zimbru”. 

László Diósi, Președintele Comitetului Executiv - CEO, Mobiasbanca – OTP Group: „Sustinem sportul copiilor. 1.09 Pentru copii am furnizat multe lucruri pentru sport. 1.21 Fotbalul este cel mai mare sport din lume, iar grupul OTP este un mare sustinator.”

Partenerul principal Mobiasbanca - OTP Group isi propune sa investeasca in dezvoltarea generatiei viitoare de fotbalisti din Republica Moldova. 

Nicolae Ciornîi, Fondatorul Academiei de Fotbal “Zimbru - 1947”: „Ajutorul pentru Academia de fotbal, pentru copii, la Zimbru, este enorm. 00.42 Mulumim bancii Mobiasbanca.”

Datorita sustinerii din partea Mobiasbanca – OTP Group zeci de copii, tineri fotbalisti, vor reusi sa-si indeplineasca dorintele. 

Sándor Szabó, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei la Chişinău: „Sunt sigur că aceşti tineri, peste timp, datorită ajutorului de la Mobiasbanca – OTP Group, vor fi jucători de succes.” 

Acest eveniment marcheaza un moment important in fotbalul moldovenesc, care are nevoie de parteneri puternici si de sustinere. 

Mobiasbanca – OTP Group – prima banca din Moldova care sustine cresterea tinerii generatii de fotbalisti. 

www.mobiasbanca.md

Telefon: 022 256 456

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie