14.07.2019
Intalnire emotionanta in dragoste. Horoscop 14 iulie 2019
O zi plina de emotii intense, pentru mai multe zodii. O intalnire de gradul zero, cu o persoana din trecut, scoate la iveala sentimente de dragoste ce pareau a fi stinse. Vedeta zilei: Madalina Manole, solista, interpreta si compozitoare din Romania.

In relatia de cuplu mici conflicte ar putea starni o furtuna intr-un pahar cu apa, dar problemele se vor rezolva la fel de rapid precum au aparut.

Berbec

Berbecii au toate sansele sa petreaca ultima zi a saptamanii intr-o atmosfera relaxanta, fara griji si probleme. Ceea ce nu este tocmai o obisnuinta pentru nativii acestei zodii. E momentul ideal pentru a face planuri de vacanti si, de ce nu, pentru a pune lumea la cale cu cei dragi. In fond, este activitatea preferata a Berbecilor. Nu sunt excluse nici vesti bune cu privire la bani.

Taur

Taurii ar trebui sa isi aleaga cuvintele cu grija, in special daca intra in conflict cu persoana iubita. Problemele trec, vorbele spuse la nervi raman. Daca simti ca atmosfera este incarcata, nu ezita sa amani o rezolvare. Cei singuri sa se pregateasca sufleteste, spre seara ar putea avea o intalnire de gradul zero. Le lasa cu scantei si momente de neuitat.

Gemeni

Gemenii resimt o stare de disconfort ce nu pare a avea o cauza exacta. Este posibil ca sentimente de gelozie sau invidie sa apara din senin, semnal ca ceva este in neregula. Cateva ore petrecute in singuratate ar putea linisti apele. Nu forta o schimbare si nu te invinovati fara sens. Cine nu resimte si emotii negative nu poate aprecia adevarata stare de bucurie.

Rac

Racii au tendinta de a da iama in pusculita, asta desi pusculita nu arata prea bine, mai ales in aceasta perioada. In plus, ar putea aparea cheltuieli neasteptate, o situatie pe care nativii din Rac au trait-o in nenumarate randuri. Vestea buna este ca problemele se vor rezolva rapid, chiar mai bine decat isi pot imagina Racii. Atentie mare la mesajele primite de la anumite persoane, ar putea ascunde informatii pretioase.

Leu

Astazi, Leii ar trebui sa urmeze intuitia in actiunile pe care le intreprind. Va puteti ghida dupa propriul instinct si veti avea mari sanse sa va atingeti scopurile, spune horoscopul. De asemenea, in cursul zilei, un castig financiar neasteptat v-ar putea ajuta sa va rotunjiti bugetul.

Fecioara

Pentru Fecioare, exista riscul sa actioneze astazi sub puterea emotiilor. Ar fi bine sa va controlati, pentru ca ati putea intrerupe o relatie fericita sau o legatura de prietenie ori un parteneriat in afaceri. Incercati sa evitati sa fiti exagerat de critici cu cei din jurul vostru, pentru a preveni astfel de evenimente neplacute, spune horoscopul.

Balanta

O vizita sau o intalnire cu o persoana pe care nu au mai vazut-o de multa vreme va fi astazi prioritara pentru Balante. E posibil sa puneti capat unei dispute din trecut sau sa reluati o relatie romantica intrerupta de multa vreme. Tot astazi, calatoriile scurte ar putea aduce si noroc, poate un mic castig, spune horoscopul.

Scorpion

Ideile inedite ar putea fi cheia reusitei pentru Scorpioni, astazi. Ar fi bine sa le creionati inainte de a le impartasi cu cineva, pentru a le pune in practica, recomanda horoscopul. Activitatile domestice precum curatenia v-ar putea ocupa astazi o parte din timp. Cea de-a doua parte a zilei va va oferi insa timpul liber necesar pentru relaxarea de care aveti nevoie.

Sagetator

Sagetatorii ar trebui sa se rasfete, astazi. Gandeste-te la ceva foarte important pentru ca astrele sunt de parteta. Exista masi sanse ca toate planurile pe care ti le faci sa sa fie transpuse in realitate. Fii pozitiv, glumeste cu cei apropiati tie si priveste viata optimist. In dragoste, s-ar putea sa faci o mica greseala, care va avea consecinte destul de grave. Seara, poti comunica virtual cu prietenii sau te poti relaxa cu un film de actiune. 

Capricorn

Astazi, Capricornii ar trebui sa fie mai atenti cui se confeseaza. Recomandarea astrelor pentru tine este sa nu dat detalii despre viata personala nimanui. Mai ales, informatii despre relatia de cuplu. Totul s-ar putea intoarce impotriva ta. Capricornii care au copii copii mici trebuie sa le acorde acestora mai multa atentie. Ai putea, de asemenea, sa te gandesti la schimbarea locului de munca sau la un plan pentru o vacanta.

Varsator

Varsatorii sunt cei mai buni mediatori, astazi. Vei reusi sa aplanezi conflicte care pot degenera. Pe langa aceste ciocniri, trebuie sa incerci sa-ti rezolvati problemele din familie sau sa te gandesti cum sa-si faci viata mai frumoasa. Ai putea incepe cu propria locuinta, iar o redecorare a casei este ideala. Seara, te poti ocupa de lucruri pe care le-ai amanat de prea multa vreme.

Pesti

Pestii sunt foarte nemultumiti de tot ce li se intampla si decid sa faca ceva in privinta asta. Este posibil ca stima de sine sa scada considerabil dupa ce te vei intalni cu o persoana de succes si mai bogata decat tine. Nu te lasa coplesit de invidie. Mai degraba gandeste-te la o strategie care sa te duca in acelasi loc. Seara, organizeaza o petrecere cu prietenii. S-ar putea sa apara oportunitatea unei afaceri de succes.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie