05.06.2019
Exercitii fizice care-ti condimenteaza viata sexuala
Daca pana acum iti gaseai scuze sa nu mergi la sala sau sa nu faci miscare in mod constant, sigur vei uita de ele cand vei afla ce exercitii te ajuta sa-ti condimentezi viata sexuala.

Beneficiile miscarii facute in mod constant sunt extrem de bune si sanatoase asupra intregului organism, insa sunt si un ingredient esential pentru a condimenta relatia de cuplu, deoarece exercitiile fizice te pot ajuta in momentele intime, mai mult decat ai fi crezut.

Poti sa practici exercitiile oriunde: acasa, la birou, pe strada, nu este neaparat nevoie sa mergi la sala, insa efectele minunate se vor observa din cap pana in picioare.

Expertii afirma ca anumite exercitii fizice te pot ajuta sa-ti uimesti partenerul de cuplu si sa te bucuri de fiecare moment in pielea ta.

Sportul te ajuta sa capeti mai multa elasticitate, incredere in aspectul tau fizic si-ti ofera o stare de bine datorita endorfinelor ce se elibereaza in organism.

Lucreaza musculatura centrala

Un exercitiu simplu pe care il poti face acasa, ai nevoie de o saltea pe care sa te asezi cu fata in sus. Tine talpa pe podea, genunchii indoiti si departati astfel incat sa fie pe aceiasi linie cu linia umerilor. Bratele ai grija sa fie pe podea pe parcursul intregului exercitiu si apoi ridica bazinul de pe podea. Repeta acest exercitiu de 10 ori per serie. Ai nevoie de 4 serii.

Ai grija de articulatii

Include in rutina ta zilnica genuflexiunile, vei observa cum intr-un timp foarte scurt aspectul picioarelor tale se va evidentia si vei capata mai multa rezistenta. Poti sa le faci oriunde, acasa, la birou, iar daca vrei un grad de dificultate mai mare poti sa apelezi la o banda elastica pe care sa o asezi la nivelul genunchilor. Incordeaza muschii fesieri si executa corect genuflexiunea.

Tot cu ajutorul benzii elastice aseaza-te in genunchi cu sprijin pe brate si ridica cate un picior flexat in lateral, tinand banda elastica la nivelul genunchilor.

Atat coapsele cat si muschii fesieri sunt intens solicitati, iar rezultatele vor fi mai mult decat uimitoare. Poti pe langa ridicarea piciorului in lateral sa il ridici in sus ca si cum ai impinge calcaiul spre tavan. Efectul este acelasi ca la primul exercitiu, de tonifiere si remodelare.

Axeaza-te pe zona lombara

Cea mai buna modalitate de a-ti lucra toata musculatura este cu ajutorul exercitiului cunoscut sub denumirea de plank. Aseaza-te in pozitie de flotare, sprijinindu-te pe antebrate si mentine bazinul ridicat, astfel incat linia spatelui sa fie dreapta.

Mentine aceasta pozitie cat de mult poti, nu uita sa inspiri si sa expiri. Treptat vei observa cum vei capata rezistenta si vei putea mentine aceasta pozitie mai mult timp. Musculatura lombara si cea abdominala vor fi intens solicitate si pe langa performantele fizice te vei mandri si cu cele sexuale.

Cu cat vei fi mai activ din punct de vedere fizic, cu atat vei avea parte de mai multa placere pe toate planurile iar sanatatea nu iti va juca feste.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie