10.06.2019
Ce fel de om esti, in functie de sportul preferat
Potrivit unui medic britanic, tipul de sport preferat poate sa dea o multime de indicii despre personalitatea noastra.

Un studiu recent arata ca sportul care ne face cea mai mare placere cand il practicam este in stransa legatura cu felul nostru de a fi si cu modul in care relationam cu ceilalti.

Fitness

Persoanele care merg la sala sau fac fitness sunt empatice datorita faptului ca se pot pune, teoretic, in locul altor oameni si pot, totodata, sa relationeze usor cu alte persoane.

Acestia sunt mereu extrovertite si sunt expuse mai putin la schimbarea starii de spirit.

Totodata, persoanele date sunt unele dintre cele mai fericite si sunt si foarte usor de multumit, in general.

Pe de alta parte, ele sunt unele dintre cele mai materialiste.

Inot

Persoanele care practica si carora le place inotul au inclinatii spre actiuni caritabile. Obtin starea de fericire destul de usor si totodata, sunt si foarte ordonate.

Mai mult decat atat, inotatorii sunt foarte buni la pat, scrie clicksanatate.ro.

Persoanele care prefera sa faca orice tip de sport care implica alergatul si mersul pe jos sunt persoane carora le place sa fie singure. Ba mai mult, sunt empatice insa nu le place deloc sa atraga atentia asupra lor. Totodata, sunt unele dintre cel mai putin materialiste persoane.

Yoga

Iti place sa-ti mentii in forma atat trupul, cat si mintea. Te concentrezi asupra controlului respiratiei mai mult decat o fac altii cand executa abdomene sau flotari. Nici nu e de mirare ca yoga poate sa arda pana la 250 de calorii pe ora.

Mai mult decat atat, rabdarea si disciplina de care dispui iti permit sa intri in zona „zen” si asta spune multe despre tine. Esti o persoana intr-o relatie puternica atat cu sine, cat si cu natura si preferi acest sport pentru ca-ti confera o stare de echilibru.

Kickbox

Cand e vorba de a-ti lasa liber spiritul razboinic, nu te mai opreste nimic. Esti puternica si neinfricata, dar mai ales dornica sa arzi in jur de 400 de calorii intr-o singura ora.

In plus, este o buna modalitate de a te elibera de energia acumulata si de a-ti pune in valoare cunostintele martiale. Kickboxul este si o solutie potrivita impotriva stresului, a furiei si mai ales atunci cand simti pur si simplu nevoia sa lovesti ceva.

Aerobic

Exercitiile de gimnastica intr-un ritm alert si pe acorduri de muzica iti dau un plus de energie si iti pun in miscare muschii de la picioare.

Desi pare un sport demodat, tie iti place la nebunie sa-l practici si imediat accepti provocarea daca o prietena vine si iti propune sa o insotesti la o ora de aerobic.

Dansuri latino

Fie ca alegi muzica mai alerta a dansurilor de salsa, fie iti place sa iti concentrezi energia in miscarile pasionale de rumba, dansul este o metoda inspirata pentru a-ti dezvalui latura senzuala.

O privesti atat ca pe o posibilitate de a-ti diversifica viziunea culturala, dar si de a consuma cateva calorii. Tot corpul iti este pus in miscare si parca la sfarsitul cursului de dans, inima iti bate mai tare.

Bicicleta

Nu iti place sa iesi pe strada pedaland, insa nu te dai inapoi de la a folosi bicicleta din dotarea salii de gimnastica. Daca ai chiar tu una acasa, cu atat mai bine.

Iti poti inchipui cum traversezi muntii, cum ocolesti gropi si urci dealuri, iar la sfarsit, sa fii tot in sala, in siguranta si mai ales, intr-un mediu cunoscut. Pedalatul iti tonifiaza muschii fesieri si cei ai picioarelor.

Hip-Hop

Pentru acelea dintre voi care nu au o atractie deosebita pentru muzica latino, puteti incerca sa va desfasurati in ritmuri de hip-hop. Cu miscarile tale inedite vei atrage sigur privirile atunci cand mergi in club.

Poti insa sa te dezlantui doar intre cei patru pereti ai camerei tale. Pune-ti melodia preferata si da-i drumul la unduirea corpului, precum si la testarea flexibilitatii lui. Ai grija sa nu exagerezi, nu vrem sa te accidentezi.

Tu ce sport practici?

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie