Reduceri, cadouri si concursuri! Saptamana studentilor la My London Shop

De ziua lor, studentii din intrega lume vor avea acces gratuit in teatre, muzee, biblioteci. Poate vor mai avea beneficii la servicii de transport. Dar ce poate fi mai tentant decat o sesiune de shopping, cu oferte croite anume pentru studenti si un card de reducere de 10 la suta pe toata durata studiilor?

read more

pantof diamante

Clarks anunta Noaptea reducerilor cu pana la 30% reducere si vouchere de 500 lei CADOU


Vino pe 14 noiembrie in magazinul de incaltaminte Clarks si beneficiaza de mega reduceri de sezon cu pina la 30% la toate modelele.

read more

pantof diamante

Shopping MallDova anunta vanatoarea de reduceri, de pana la 70%


Ati pus ochiul pe o prada deosebita, dar inca n-ati avut curajul sa puneti mana pe ea? Acum e momentul! Shopping MallDova declara deschis sezonul de vanatoare la reduceri!

read more

pantof diamante

Renumitul brand britanic, Clarks, anunta lansarea MID SEASON 2014 cu reduceri de pana la 30%


Magazinul Clarks te surprinde cu articole de incaltaminte de o calitate incontestabila la preturi avantajoase. Vino acum si reinoieste-ti garderoba beneficiind de reduceri de pina la 30%.

read more

pantof diamante

A venit sezonul ghetelor. Ce modele se poata in aceasta toamna si ce gasesti in magazine - FOTO


Ghetele in trend nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, asa ca iti aratam cateva modele super chic, pe care le poti procura fie on-line, fie din magazilele din Iasi.

read more

pantof diamante

New Ford Kuga: parerea expertilor, vanzatorilor si proprietarilor - FOTO


Vom spune din start, ca autorul are propriul punct de vedere privind noul Kuga. Si anume: Ford este automobilul perfect, nu in zadar a fost recunoscut drept brandul cel mai ecologic din lume. Unul din cele doua motoare, instalate pe Kuga - EcoBoost pe benzina - al treilea an consecutiv este cel mai bun motor din lume. Iata de ce noul Ford Kuga are toate sansele sa devina un best-seller pe piata Moldovei.

read more

pantof diamante

Noi articole vestimentare pentru sezonul rece, la magazinul ShopTime.md!


Tomna si-a intrat definitiv in drepturile sale si ar trebui sa incepem pregatirile pentru sezonul rece. Pana una-alta insa ne mai putem bucura de vremea buna de afara, de plimbarile placute pe strazile orasului nostru si desigur de colectiile de sezon ale brandurilor favorite.

read more

pantof diamante

Un must-have pentru aceasta toamna! Tenisii de la Oldcom - practici si stilati - VIDEO


Incaltaminte absolut practica, realizata la cel mai inalt nivel, stil si la un pret rezonabil.

read more

pantof diamante

OLDCOM a facut primul pas spre piata europeana! Compania si-a prezentat produsele in Polonia


Unul din scopurile companiei OLDCOM este sa ajunga pe piata europeana. Pentru realizarea acestui scop, in perioada 2-4 septembrie 2014, OLDCOM a participat la Expozitia Internationala Poznan Fashion Fair in orasul Poznan, Polonia.

read more

pantof diamante

Cat faci shopping, piciul tau se distreaza! Copiii se bucura de lumea lor la Smalldova - VIDEO


La Shopping MallDova copiii au lumea lor. La etajul trei puteti descoperi SmallDova, locul unde cei mici sunt rasfatati cu evenimente frumoase si distractie pe masura.

read more

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11