New Ford Kuga: parerea expertilor, vanzatorilor si proprietarilor - FOTO

Vom spune din start, ca autorul are propriul punct de vedere privind noul Kuga. Si anume: Ford este automobilul perfect, nu in zadar a fost recunoscut drept brandul cel mai ecologic din lume. Unul din cele doua motoare, instalate pe Kuga - EcoBoost pe benzina - al treilea an consecutiv este cel mai bun motor din lume. Iata de ce noul Ford Kuga are toate sansele sa devina un best-seller pe piata Moldovei.

read more

pantof diamante

Noi articole vestimentare pentru sezonul rece, la magazinul ShopTime.md!


Tomna si-a intrat definitiv in drepturile sale si ar trebui sa incepem pregatirile pentru sezonul rece. Pana una-alta insa ne mai putem bucura de vremea buna de afara, de plimbarile placute pe strazile orasului nostru si desigur de colectiile de sezon ale brandurilor favorite.

read more

pantof diamante

Un must-have pentru aceasta toamna! Tenisii de la Oldcom - practici si stilati - VIDEO


Incaltaminte absolut practica, realizata la cel mai inalt nivel, stil si la un pret rezonabil.

read more

pantof diamante

OLDCOM a facut primul pas spre piata europeana! Compania si-a prezentat produsele in Polonia


Unul din scopurile companiei OLDCOM este sa ajunga pe piata europeana. Pentru realizarea acestui scop, in perioada 2-4 septembrie 2014, OLDCOM a participat la Expozitia Internationala Poznan Fashion Fair in orasul Poznan, Polonia.

read more

pantof diamante

Cat faci shopping, piciul tau se distreaza! Copiii se bucura de lumea lor la Smalldova - VIDEO


La Shopping MallDova copiii au lumea lor. La etajul trei puteti descoperi SmallDova, locul unde cei mici sunt rasfatati cu evenimente frumoase si distractie pe masura.

read more

pantof diamante

Cum cumperi haine vintage


Marele avantaj al tinutelor vintage este ca te poti lauda cu imbracaminte unica, de calitate. In strainatate este ceva obisnuit ca femeile sa cumpere haine de acest gen, insa la noi poate fi greu sa gasesti ceva pe placul tau.

read more

pantof diamante

Haine stilate pentru tine si piciul tau! Vezi noile colectii de la Georgette si Creme Brulee - VIDEO


In sezonul rece purtam branduri made in Moldova. Aseara cel mai chic brand pentru femei, Georgette si cel mai dulce brand pentru copii, Creme Brulle si-au prezentat noile colectii pentru toamna-iarna 2014-2015.

read more

pantof diamante

Shopping MallDova si-a premiat norocosii care au participat la „Culesul reducerilor de vara”


Amatorii de cumparaturi, care au cules in timpul verii cele mai suculente reduceri de vara la Shopping Malldova, au fost rasplatiti pe masura!

read more

pantof diamante

La Shopping MallDova copiii au lumea lor - SMallDova!


Dragi copii, bine ati venit intr-o lume dedicata voua in exclusivitate - SMallDova, locul in care combatem plictiseala prin distractie!

read more

pantof diamante

Tommy Hilfiger: tinute „trendy” cu reduceri de pana la 70%!


Cunoscutul brand american Tommy Hilfiger va invita sa vizitati magazinul renovat din centrul comercial Grand Hall, etajul 2 si va ofera cu aceasta ocazie reduceri de pana la 70% la colectia primavara-vara 2014.

read more

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11