01.06.2019
Victoria Rosca si-a cumparat masina. „Cand am adus-o acasa, m-am asezat in fata casei pe o scara si-am bocit. Ploua, tuna, scapara, dar pe mine nu ma lua nica.”
Emotii mari pentru actrita Victoria Rosca. Aceasta si-a indeplinit un vis: si-a procurat o masina.

Asa cum actrita si-a dorit de mult sa intre in randurile soferilor, procurarea autovehiculului a devenit un adevarat eveniment pentru ea. Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Victoria isi impartaseste bucuria cu admiratorii ei: „Cand am adus-o acasa, m-am asezat in fata casei pe o scara si-am bocit. Ploua, tuna, scapara, dar pe mine nu ma lua nica. Dimineata m-am trezit tare devreme, am iesit repede la balcon sa vad ce face, cum a dormit. Ma tot gandeam ca e speriata, probabil n-a inchis un ochi toata noapte. Casa noua, anturaj nou, stapan nou si inca ce stapan izghit are. Mi-am luat repede o carpa umeda si am inceput sa-i sterg ochii, i-am spus ca n-am dormit nici eu si ca am asteptat-o 30 de ani. Mi-a zambit, cred ca o sa facem echipa buna. Dragi soferi, primiti-ma in drumul vostru, chiar daca schiopatez si tare greu dau inapoi. Promit sa invat repede. 

PS: Pastrati bucuriile si copiii din voi, jucati-va, juliti-va genunchii, bociti pe marginea bardiurilor si pur si simplu “visati”, a scris emotionata Victoria.

Urmaritorii artistei s-au grabit s-o incurajeze si sa-i spuna bun vin in randurile conducatorilor auto.

Sursa foto: Facebook.com/ Victoria Rosca

Articole din aceeasi categorie