14.06.2019
Viata secreta a actritei Edith Gonzalez: a facut copil cu un politician insurat, apoi s-a maritat cu alt barbat
Celebra actrita mexicana Edith Gonzalez, care s-a stins din viata joi dupa-amiaza, a avut o viata parca desprinsa din telenovele.

Edith Gonzalez a lasat in urma o colectie impresionanta de filme si seriale de televiziune, care au facut furori in intreaga lume. Toti cei care au vazut-o jucand in SalomeMujer de madera sau Palabra de mujer isi vor aduce aminte de ea ca de o actrita plina de energie.

Actrita mexicana are o fiica de aproape 15 ani, care a venit pe lume in urma unei relatii amoroase pe care a avut-o cu politicianul Santiago Creel. Edith Gonzalez l-a cunoscut in 2003 si a inceput o relatie cu el, chiar daca stia ca e insurat. Barbatul, pe vremea aceea senator, era casatorit de 21 de ani cu Beatriz Garda Rios. 

Santiago Creel nu a vrut sa-si recunoasca fiica. Botezata Constanza, fata a fost inregistrata in acte doar cu numele mamei. Actrita a tinut secreta identitatea tatalui, insa patru ani mai tarziu, politicianul si-a recunoscut oficial fiica, noteaza telemundo.com.

Citeste si: A murit Edith Gonzalez! La doar 54 de ani, actrita a pierdut lupta impotriva cancerului

Edith Gonzalez s-a maritat cu un economist

In 2010, actrita a dezvaluit ca asteapta un copil cu logodnicul ei, economistul Lorenzo Lazo Margin. Insarcinata in 5 luni, Edith Gonzales a pierdut copilul din cauza unor probleme medicale aparute in sarcina. Vestea tragica a venit chiar cu o saptamana inainte de nunta celor doi. Mai tarziu, actrita a marturisit ca fatul era o fetita.

Edith Gonzalez si Lorenzo Lazo s-au casatorit o luna mai tarziu. Barbatul a fost alaturi de ea pana in ultima clipa. El a confirmat pe Instagram decesul actritei.

Edith Gonzalez: „Nu sunt o luptatoare, ci o iubitoare de viata”

Edith Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer ovarian in urma cu trei ani. A facut totul public si a dus o lupta grea cu boala necrutatoare. Intr-un interviu acordat revistei Gente in 2018, Edith Gonzalez sustinea ca nu e „o luptatoare, ci o iubitoare de viata”. Apropiatii ei o pot contrazice usor: Edith Gonzales s-a luptat exemplar cu boala, doar ca boala a fost mai puternica.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie