13.06.2019
Vezi cum a avut loc deschiderea terasei cu cel mai frumos apus din Chisinau
Pe 7 iunie, centrul comercial Zity Mall a dat startul distractiei de vara pe terasa. Evenimentul de deschidere a fost sarbatorit cu multa lume buna, muzica si vin select.

Atmosfera incendiara a fost intretinuta de catre formatia Lidia Isac & Band, care nu si-a lasat fanii sa stea pe scaune. Risetele, emotiile si privelistea spre apus s-au amestecat subtil in cocktailurile racoritoare si revigorante pregatite cu iscusinta la barul terasei.

Oaspetii s-au ospatat cu bucate savuroase de la cele 7 restaurante gazduite de Zity Mall. Acestea si-au prezentat meniul si au oferit spre degustare cele mai solicitate mancaruri din localurile cu specific Mexican, nemtesc si asiatic, iar vinoteca Purcari Wine & Shop Bar a alintat vizitatorii cu vinurile apreciate din colectia Dor, de la Bostavan

In cadrul evenimentului, vizitatorii au avut ocazia sa-si faca poze instagramabile la panoul festiv, sa se cunoasca cu influencerii preferati si sa uite de grijile unei saptamani de munca.

Finalul serii a fost incununat de muzica unui DJ cunoscut, care a reusit sa tina oaspetii pe ritmuri pana aproape de miezul noptii. 

Amintim ca Zity Mall este unul din cele mai moderne centre de cumparaturi si agrement din capitala. Acesta se afla in sectorul Buiucani/Sculeni, la doar 10 minute de centrul orasului si se bucura de tot mai multa popularitate. Mall-ul gazduieste peste 40 de branduri internationale precum: DeFacto, LC Waikiki, Oodji, Home&You, Black Star Wear, Kenvelo/Lee Cooper, Yves Rocher, Mc Donalds, Wurst etc, dar si marci autohtone ca: Ovico, Vizita, MoonGlow, vinoteca Purcari si altii. 

Program terasa:

10:00 – 23:00

Adresa:

Zity Mall,

Str. Calea Iesilor 8

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie