19.05.2019
Veste trista pentru toti fanii lui Britney Spears. Managerul artistei a declarat ca aceasta nu va mai reveni pe scena
Larry Rudolph, managerul cantaretei americane Britney Spears a spus ca este posibil ca artista sa nu mai concerteze vreodata.

Luna trecuta, Britney Spears in varsta de 37 de ani, a fost internata intr-un spital de psihiatrie dupa o criza de nervi, din cauza careia a trebuit sa anuleze mai multe concerte.

Putin timp mai tarziu, artista a postat o inregistrare video pe contul ei de Instagram, in care merge in maini, convingandu-si fanii ca totul este in regula. Insa managerul cantaretei, Larry Rudolph, nu crede altfel. Acesta a declarat pentru TMZ ca este posibil ca Britney Spears nu sa se mai intoarca niciodata pe scena din cauza problemelor de sanatate mintala.

Citeste si: Imagini noi cu Britney Spears! Artista merge perfect in maini si este in cea mai buna dispozitie. Totusi, unii fani considera ca altcineva sta in spatele contului ei de instagram

„Ca persoana care are grija de cariera ei - bazat pe informatiile pe care eu si ceilalti care au lucrat cu ea le au - imi este clar ca nu ar trebui sa reia rezidenta din Las Vegas, nu in viitorul apropiat si poate niciodata“. 

Rudolph i-a fost manager lui Spears inca de la primul ei album, „Baby... One More Time” (1999).  

„O privesc ca pe fiica mea. Imi doresc ca ea sa gaseasca un loc linistit si fericit, orice ar insemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o cariera, este vorba despre viata”, scrie news.ro.  

Declaratiile lui vin in contextul in care Spears isi doreste revenirea pe scena din Las Vegas, dupa ce mai mult de o luna a fost internata intr-un centru de tratament psihiatric, insa decizia a fost luata de a nu continua cu aceasta. 

„Britney este cea care e concentrata sa se faca bine”, a mai spus Rudolph, care a vorbit si despre miscarea „Free Britney” a unor fani care cred ca artista a fost internata cu forta. El a mai spus ca „la un anumit moment, ea va inregistra din nou”. 

„Si-a luat un timp pentru a se aduna. S-a pus inaintea tuturor si sunt mandru de ea pentru asta. Daca nu va mai lucra vreodata, asta este. Rolul meu este sa am grija de cariera ei cand vrea una. Daca revine puternica si doritoare, minunat. Daca ia o pauza de sase luni sau sase ani, este foarte bine. Pentru mine, este vorba sa isi gaseasca locul ei fericit“, a mai afirmat Rudolph. „Lasati-o sa fie civil pentru o perioada. A dat atat de mult. Dati-i timp”.

Cantareata a fost tulburata in ultimul an din cauza starii de sanatate a tatalui ei, Jamie Spears, supus la doua operatii la colon. Problemele de sanatate mintala ale lui Spears au inceput in 2007, cand a atacat un paparazzi cu o umbrela, acelasi an in care s-a internat la Centrul Medical al UCLA, noteaza news.ro.  

Citeste si: Britney Spears - primele declaratii despre starea ei. „Lucrurile au luat-o razna.”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie