27.06.2019
Veniturile unui influencer. Marinela Bezer: „Cea mai mare suma de bani dintr-o colaborare a fost...”
Este foarte populara pe Instagram, iar asta a venit cu timpul si cu ceva efort. Marinela Bezer iti spune ce conteaza atunci cand decizi sa devii influencer.

„Cariera mea de influencer a inceput spontan, nu am planificat asta. Aveam un numar mare de urmaritori cat inca era in Modlova. Faceam poze frumoase, imi placea sa caltoresc cu familia. Asa am atras atentia publicului. Cand am ajuns in Londra si am inceput a primi oferte de colaborare mi-am dat seama ca pot deveni un influencer. Ma concentrez pe content fashion, travel, beauty.”, povesteste tanara.

Desi totul a pornit de la o pasiune, colaborarile cu diverse branduri din strainatate nu s-au lasat mult asteptate spune ea. La doar jumatate de an de cand s-a mutat la Londra, a aparut si prima oferta. „Cea mai mare suma de bani dintr-o colaborare a fost cam de vreo 2000 de dolari. Era vorba de doua postari pe Instagram.”, marturiseste Marinela.

Pe langa frumusetea acestei ocupatii, exista si multe lucruri care ar putea sa-ti umbreasca implinirea, iar principalul, spune tanara, este critica. „Te supui criticii, asa ca cei care incep aceasta cariera trebuie sa fie constienti de asta.”, a adaugat ea.

Mai multe detalii vezi in reportaj:

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie