11.07.2019
Vedete care au devenit vegetariene. Vezi cine dintre persoanele publice de la noi au renuntat la carne
Trend pentru unii, mod de viata pentru altii, vegetarianismul prinde tot mai mult amploare in ultimii ani, inclusiv printre vedete. Fie ca au adoptat o dieta vegetariana din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe dintre persoanele publice de la noi au renuntat la consumul de carne.

Iata cateva dintre ele:

Silvia Petrov

Prezentatoare emisiunii Gusturile se discuta a adoptat acest stil de viata acum 2 ani. Carnea nu o mai tenteaza, totusi din cand in cand, ii place sa traiasca experiente culinare neordinare. Ultima de acest fel a fost atunci cand a incercat viermi si larve.

Nicoleta Sava-Hanganu

Acum aproape 4 ani, interpreta a trecut printr-o experienta neplacuta. Din cauza unor probleme de sanatate, ea a trebuit sa renunte la anumite alimente, motiv pentru care a devenit vegetariana. Peste un an si sotul ei, instrumentistul Dumitru Hanganu i-a urmat exemplul, apoi, l-a acest stil alimentar s-a adaptat si fiica lor, Dragostina. In acest an, interpreta a devenit din nou mama, iar in timpul sarcinii, desi a avut tentatii din cauza mirosului, nu a deviat de la regimul vegetarian.

Irina Negara

Irina Negara a urmat un regim alimentar, care i-a fost recomandat si din care lipsea carnea. Dupa cateva luni, aceasta a observat ca aspectul pielii s-a imbunatatit, asa ca a decis sa renunte la carne si peste. Nu este totusi o vegetariana inraita, pentru ca in vacante sau cu anumite ocazii, consuma fructe de mare. Totodata, Irina promoveaza acest stil de viata, pregatind deserturi vegane.

Maggy Platon

A renuntat la carne acum 7 ani si nu regreta deloc, iar cel care a convins-o a fost fratele ei. Acum bloggerita se pregateste sa devina mama, sarcina nu i-a schimbat insa obiceiurile alimentare.

Alexandru Plesca

Vegetarian novice este si Alexandru Plesca. Acesta a declarat ca nu mai manaca carne in emisiunea „Gusturile se discuta”, la Pro Tv, unde a pregatit o reteta vegetariana.

Calin Vieru

Omul de afaceri Calin Vieru este lacto-vegetarian de 20 de ani. Acest stil de viata ii permite sa se mentina in forma si-i da o stare de bine prelungita.

Lucia Berdos

Este mama a trei copii, dar arata incredibil. Faptul ca de ani buni nu mai consuma carne este unul dintre motive.

Natalia Colesnic

Secretul unui corp de invidiat si al unei sanatati de fier este sportul si alimentatia echilibrata. Este si metoda Nataliei Colesnic, vegetariana de mai multi ani.

Valentina Cozonac

Nici reporterul Pro TV, Valentina Cozonac, nu mai consuma de 3 ani carne, peste si fructe de mare. Este preocupata de probleme de mediu si spune ca a devenit vegetariana din empatie pentru animale.

Valeria Lungu

Unii au mers si mai departe, devenind vegani. Este si cazul Valeriei Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, care de mai bine de un an a exclus din alimentatie toate produsele de origine animala.

Corina Dascalu

Vegana este si nutritionista Corina Dascalu. Nici in sarcina nu a renuntat la stilul de alimentatie cu care s-a obisnuit si pe care il promoveaza. Isi doreste ca si copilul ei sa fie aproape de natura si de mancarea sanatoasa, spune totusi ca atunci cand va creste, il va lasa sa guste din orice.

Articole din aceeasi categorie