12.06.2019
Un veteran de razboi si-a revazut prima iubita dupa 75 de ani. Barbatul: „Te-am iubit mereu"
Pare un film, dar e o poveste reala despre doi oameni care nu s-au uitat niciodata unul pe altul, desi au fost separati de un ocean si de timp. Mult timp. Datorita postului de televiziune France 2, K. T. Robbins si Jeannine s-au regasit.

In 1944, K.T. Robbins era soldat in trupele americane trimise sa supravegheze un satuc din Franta. S-a indragostit de tanara Jeannine Ganet, pe atunci in varsta de 18 ani si si-o aminteste ca pe „o fata foarte dulce.” Doua luni mai tarziu, din momentul in care s-au indragostit, K.T. a fost mutat cu trupele americane in alta regiune a Frantei. I-a spus tinerei ca cel mai probabil se va intoarce pentru ea, dar nu a facut niciodata asta. Mai mult, odata revenit in SUA, s-a casatorit.

In urma cu cateva saptamani, intr-un interviu luat veteranilor de razboi in State, barbatul le-a aratat reporterilor o fotografie. In baza acestei poze si a numelui fetei, jurnalistii au gasit-o pe femeie si au organizat o revedere incredibil de emotionanta. Azi, Jeannine are 92 de ani, a crescut cinci copii si traieste intr-un camin de batrani. 

„Te-am iubit mereu. Nu ai iesit niciodata din inima mea.” Acestea sunt cuvintele spuse de K.T cand si-a revazut prima iubita. 

Femeia, la randul ei, a afirmat: „Spune ca ma iubeste. Si inteleg asta. Si eu m-am gandit la el, m-am gandit oare ce face? Speram sa se intoarca la mine dupa razboi, am plans cand a plecat.” Mai mult, Jeannine si-a amintit ca a invatat putina engleza, sperand la o revedere. 

Dupa ce s-au imbratisat, femeia a avut o intrebare importanta pentru prima sa iubire:

„De ce ti-a luat atat de mult sa te intorci?” 

Barbatul i-a spus ca motivul a fost ca s-a casatorit in SUA. Dupa orele petrecute impreuna, cei doi si-au promis ca se vor revedea, desi K.T. s-a reintors in State. 

Sursa foto: Google.com


 

Articole din aceeasi categorie