11.08.2019
Top 10 hituri din Moldova care au cucerit intreaga lume
In pofida faptului ca Moldova este o tara mica, faima moldovenilor a ajuns in toate colturile lumii. Versurile acestor piese nu se vor da uitarii, iar noi suntem aici sa ti le reamintim.

O-Zone - „Dragostea din tei”

Cu singuranta, intreaga lume stie refrenul melodiei „Dragostea din tei”. Piesa a fost indragita atat repede de intreaga planeta, fiind ascultata pana in prezent.

Cleopatra Stratan - „Ghita”

Probabil ti-o amintesti pe Cleopatra Stratan, fiica cantaretului Pavel Stratan, care va ramane in istoria Moldovei drept cea mai tanara artista care la frageda ei varsta de numai 3 ani a uimit milioane de oameni din intreaga lume cu piesa „Ghita”.

Carla's Dreams - „Sub Pielea Mea (Eroina)”

A intrat pe sub pielea multora si a creat dependenta. Carla’s Dreams a uimit prin melodie, voce si versuri o intrega lume, care si astazi stie de „Eroina mea”.

Zdob Si Zdub - Boonika bate toba

Zdob si Zdub a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, fiind unul dintre cele mai bune rezultate avute de tara noastra la acest concurs.

Irina Rimes - „Visele”

Si-a deschis drumul spre succes cu piesa „Visele”, acestea devenind realitate in prezent.

Dan Balan - Crazy Loop

Interpretul moldovean a castigat numeroase premii internationale din industria muzicala, iar piesa „Crazy Loop” a facut furori si peste oceane.

Eugen Doga - „Gingasa si tandra mea fiara”

Valsul lui Eugen Doga de pe coloana sonora a filmului „Gingasa si tandra mea fiara” s-a auzit la cele mai deosebite evenimente din lume.

Nelly Ciobanu - „Hora Din Moldova”

Hora din Moldova” este melodia interpretata de Nelly Ciobanu care a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2009.

Anna Lesko - „Anicyka Maya

Anicyka Maya” este slagarul solistei care a ramas pana astazi unul dintre cele mai cunoscute cantece ale sale.

Sunstroke Project - „Hey Mamma”

Piesa a obtinut cel mai bun clasament din istoria Moldovei la Concursul Muzical Eurovision din 2017.


Le mai tii minte? Care este preferata ta?

Articole din aceeasi categorie