14.07.2019
Suri Cruise s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata fiica lui Tom Cruise la 13 ani
Se spune ca nu si-a mai vazut tatal de mai bine de 6 ani. Desi au existat zvonuri la inceputul anului conform carora s-ar fi reintalnit, pana la urma nimic nu a fost confirmat. Nu exista nicio dovada ca Tom Cruise si fiica sa, Suri, s-au mai intalnit in ultimii ani.

Suri Cruise are o relatie aproape inexistenta cu tatal sau. Motivul? Religia la care apartine Tom Cruise. Odata despartit de Katie Holmes, acesta a intrerupt orice fel de legatura cu fosta sotie, dar si cu fiica lor. Scientologia nu este de acord ca actorul sa ramana in relatii cu fosta familie.

In ciuda zvonurilor conform carora s-ar fi intalnit la inceputul anului, nu a fost nimic concret. Tom Cruise nu si-a mai vazut fetita de cand era un copil, iar acum Suri este o adevarata domnisoara. 

Suri Cruise este vazuta adesea in compania mamei sale, care este cuplata de cativa ani cu actorul Jamie Foxx. Spre deosebire de fiicele altor vedete, Suri este extrem de discreta, nu are conturi pe retelele de socializare si nu face nimic ca sa iasa in evidenta.

De data aceasta, paparazzi au surprins-o pe strazile din New York, intr-o tinuta chic - un maiou alb cu volane si o fusta galbena de catifea, asortata cu o pereche de espadrile cool.

Adolescenta este combinatia perfecta dintre cei doi parinti ai sai, fiind una dintre cele mai frumoase fiice de vedete hollywoodiene.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie