08.07.2019
Reactiile vedetelor dupa moartea actorului Cameron Boyce. „As fi vrut sa te fi strans in brate si eu mai tare cand te-am vazut acum cateva luni.”
Moartea actorului Disney, Cameron Boyce (20 de ani), a socat pe toata lumea din jurul lui. Celebritati din lumea filmului, muzicii si retelelor sociale i-au adus un ultim omagiu.

Sa mori in somn, la doar 20 de ani, este un lucru greu de conceput. Cameron Boyce, cunoscut din serialele Jessie si Descendentii, dar si din filmul Grown Ups 2 (Adam Sandler si Salma Hayek), s-a stins din viata in patul sau.

Una dintre ultimele sale postari pe Instagram, de acum o saptamana, il infatiseaza pe Cameron Boyce culcat in pat, privind intr-un punct fix, fara nicio expresie pe fata.

Cu inima franta, multi dintre cei care l-au cunoscut sau au jucat cu el in filme, au reactionat pe retelele sociale, unde si-au exprimat regretul pentru disparitia sa prematura.

Actrita Skai Jackson, care in serialul Jessie i-a fost sora lui Boyce, a postat un mesaj emotionant pe Instagram, duminica.

„Nici nu stiu de unde sa incep. Mi-am pierdut cuvintele. Nu as fi crezut, nici intr-un milion de ani, ca voi ajunge sa scriu asta. Cam, tu ai fost unic. Inima mea va fi sfasiata pe vecie. Sunt atat de fericita ca am apucat sa petrec aproape fiecare zi cu tine pe platourile de filmare; mi-ai dat cele mai calde imbratisari. As fi vrut sa te fi strans si eu mai tare cand te-am vazut acum cateva luni. Iti multumesc pentru ca ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodata. Sunt atat de abatuta si nu ma pot opri din plans. Te iubesc atat de mult... zbor lin”, a scris actrita.

Kenny Ortega, cel care a regizat serialul Descendentii, a reactionat si el cu tristete pe Twitter: „Peter Pan, baiatul etern. Te iubesc, Cam!”.

„Sunt devastat, nu vreau sa fie adevarat. RIP Cameron Boyce. Te iubim, esti o legenda”, a scris pe Twitter si celebrul YouTuber Ricky Dillon.

Intr-o declaratie pubica, reprezentantii postului Disney si-au exprimat regretul pentru moartea fulgeratoare a lui Cameron Boyce.

„A fost un actor extrem de talentat, o persoana generoasa si grijulie si, mai presus de toate astea, a fost un fiu, un frate, un nepot si un prieten iubitor si dedicat. Sincere condoleante familiei, colegilor de platou si pritenilor si ne alaturam milioanelor de fani pentru a-i aduce un ultim omagiu. Ne va lipsi mult”, au spus oficialii Disney.

Citeste si: Un cunoscut actor Disney a murit la 20 de ani. Care e cauza decesului

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie