10.07.2019
Povesti de groaza despre vacanta la mare. Adrian Ursu descrie seara in care a vazut ce inseamna frica cu ochii sai - INTERVIU
Vacanta era cat pe ce sa se transforme in dezastru. Adrian Ursu a mers in Turcia la odihna impreuna cu familia sa, iar ce s-a intamplat intr-o seara i-a amintiti de scenele cumplite din „Titanic”.

In timp ce interpretul alaturi de sotia sa, Irina, savurau din muzica de la hotel, o stanca forestiera a luat foc, iar din cauza vantului, acesta se raspandea foarte repede.

Citeste si: Adrian Ursu a fost evacuat impreuna cu familia sa din hotel din cauza unui incendiu devastator: „Cand am venit pe plaja, mi-am vazut fetele speriate si pe Andreea plangand: tati, tati... ”

In ciuda la tot ce s-a intamplat, cantaretul sustine ca a avut parte de o odihna de vis. „Este pentru prima data cand am rezervat o vacanta din timp. Inca din luna ianuarie am zis ca mergem pentru 10 zile intr-o vacanta cat de poate de lenoasa.”

De la ce a luat foc vegetatia, cum s-a descurcat cu stresul si cum si-au continuat vacanta, ne-a spus chiar Adrian Ursu intr-un interviu pentru Perfecte.md.

Cel mai de valoros sfat primit de la Adrian Ursu este sa pretuim ce avem si sa ne gandim care sunt adevaratele valori in viata.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie