11.07.2019
O mai tii minte pe „Betty cea urata”? La 46 de ani, actrita e tot mai frumoasa si arata senzational in costum de baie!
Ana Maria Orozco sau „Betty cea urata” a fost protagonista serialului-fenomen cu acelasi nume, serial care a schimbat perceptia multora asupra frumusetii feminine. Iata cat de bine arata acum actrita, care a implinit 46 de ani!

Actrita de origine columbiana, Ana Maria Orozco, a devenit vedeta peste noapte datorita telenovelei „Betty cea urata”, in care a avut un rol extrem de greu… A interpretat povestea unei tinere departe de idealul de frumusete care s-a indragostit, fara speranta, de seful ei. De ce a avut un asemenea succes? Poate pentru ca multe dintre femeile obisnuite s-au regasit in ea si nu in protagonistele celorlalte telenovele, care arata toate ca niste fotomodele. Si poate pentru ca fiecare femeie spera sa se transforme, la un moment dat, din ratusca in lebada…

Am fost tot timpul mai rusinoasa…

In schimb, Betty nu era supranumita degeaba „cea urata”. Sub aspectul de fata batrana, cu haine demodate, cu breton oribil, ochelari supradimensionati si aparat dentar, era imposibil sa descoperi frumusetea fizica a protagonistei, care a fost dezvaluita abia in final. Din pacate, succesul urias al telenovelei a insemnat si o schimbare cu 180 de grade produsa in viata actritei… Coplesita de atentia excesiva a presei si a oamenilor, Ana Maria Orozco s-a retras trei ani din viata publica.

A fost totul foarte intens si tot ce este in exces se transforma in ceva rau. A fost un pic coplesitor, dar am putut sa ma opresc si sa-mi iau putin timp pentru mine. Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a parut dificil. Am fost tot timpul mai rusinoasa si imi placea sa stau la adapost. Asta am simtit si mi s-a parut mai important sa ma dedic familiei mele”, a spus actrita.

Pe 4 iulie, apreciata actrita a implinit 46 de ani, insa timpul a fost foarte bland cu ea. Ana Maria Orozco inca are un trup senzational, o frumusete atemporala si chiar daca pe chipul ei au aparut cateva riduri, acestea nu ii aduc decat un plus de distinctie. Iata cat de bine arata Betty cea urata in costum de baie. Care Betty, fie vorba intre noi, e extrem de sexy!

Citeste si: Sophia Loren, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsa actrita de 84 de ani

Articole din aceeasi categorie