22.05.2019
Mister elucidat! De ce nu se poate desparti Dan Balan de esarfa sa
Incepand din etapele de live-uri ale Vocii Ucrainei, Dan Balan nu se mai desparte de esarfa sa, pe care o poarta mandru pe cap.

Cu siguranta, te-ai intrebat si tu care ar fi motivul acestei pasiuni „ciudate” pentru articolul vestimentar? Ei bine, artistul pare sa fi elucidat taina.

In scurt timp, esarfa lui Dan Balan a devenit un adevarat fenomen pe retelele de socializare, iar artistul se declara absolut cucerit de acest accesoriu si nu are de gand sa renunte la el. Cel putin, de asta isi asigura fanii pe Instagram.

„Dan, se poate de cumparat o astfel de esarfa de la tine?”, „Dan, cine ti-a daruit aceasta esarfa stilata?”, „Te asteptam in Dnepr, desigur cu super esarfa ta.”, „Dan, aceasta e o simpla esarfa sau are denumire?”, au fost doar cateva dintre numeroasele complimente la adresa celebrei esarfe.

Ei bine, internautii au fost curiosi sa stie si de ce nu se poate desparti interpretul de ea: „Nu pot s-o las, i-am promis bunicii.”, a declarat mai in gluma, mai in serios, artistul.

Pe langa Vocea Ucrainei, Dan Balan si esarfa sa au fost „vazuti” in noul videoclip al acestuia, in vacanta de Pasti pe care si-a petrecut-o alaturi de familie si in pozele pe care le posteaza cu regularitate pe Instagram.

Ce parere ai despre lookul abordat de cantaret? Iti place?

Sursa foto: Instagram.com/ Dan Balan

Articole din aceeasi categorie