10.07.2019
Meghan Markle a starnit controverse la Wimbledon. „Ar trebui sa se intoarca in America.”
Recent, Meghan Markle si-a facut aparitia la Wimbledon, iar echipa ei de securitate au incercat sa le interzica fanilor sa-i faca poze Ducesei de Sussex.

Ducesa de Sussex si-a facut aparitia in tribunele de la Wimbledon pentru a urmari meciul Serenei Williams, alaturi de prietenele sale, Genevieve Hillis si Lindsay Roth.

Fanii au fost incantati sa o vada dar, cu toate acestea, conform Daily Telegraph, echipa de protectie a Ducesei de Sussex le-au interzis acestora sa-i faca poze, in special, daca stateau pe acelasi rand cu ea. Acestia au motivat ca Meghan se afla acolo ca persoana privata.

Prezentatorul Good Morning Britain, Piers Morgan, a avut ceva de spus pe marginea acestui subiect: „Daca mergi la Wimbledon cu bilete gratuite in loja regala, avand cele mai bune locuri si daca iti iei si cele mai bune doua prietene... esti o persoana publica. Daca doresti sa fii privata, du-te inapoi in America si traieste in privat”. 

Cand coprezentatoarea sa, Susanna Reid, a marturisit ca intelege nevoia membrilor familiei regale pentru intimitate, Piers a explodat: „In loja regala, la Wimbledon. Cu toate camerele de luat vederi deasupra capetelor lor. Nu este un loc privat. Daca vrei sa ramai o persoana privata, nu te duce in loja regala la Wimbledon. Sincer, mi se pare o gluma. Ar trebui sa se hotarasca ce-si doreste - intimitate sau celebritate?”.

De asemenea, tinuta lui Meghan a atras remarci negative. Aceasta a preferat sa apara la eveniment in jeans, jacheta alba si palarie. De asemenea, Meghan a purtat un colier cu litera A, de la Archie, pe el.

Locurile in care a stat, in sectiunea membrilor exclusivi, presupun un cod vestimentar strict, care interzice hainele de denim. 

In ciuda declaratiilor lui Piers, ducesa de 37 de ani nu s-a aflat in loja regala, ci mai degraba in sectiunea VIP, pentru a urmari meciul Serenei Williams.

Citeste si: Megan Markle face un gest socant la inceputul nuntii regale. Este un lucru fara precedent

Articole din aceeasi categorie