27.10.2012
Masturbarea: Este sau nu infidelitate?
Sunt unele femei care isi incurajeaza iubitii sa se masturbeze, altele care prefera sa nu stie ca ei fac acest lucru si sunt celelalte care sunt de parere ca masturbarea este modul partenerilor de a le insela.

Barbatii nu “functioneaza” la fel ca femeile. Ei au nevoie de (mult) sex, simt dorinta sexuala mai puternic decat sexul frumos. Testosteronul este cel care “ghideaza” libidoul in barbati, iar cei cu mai mult testosteron, evident, vor vrea mai multa activitate. Cateodata, femeile nu le pot oferi barbatilor de cat au ei nevoie, asa ca ei recurg la stimularea manuala.

Este si mult mai simplu pentru ei. Au nevoie de un pic de timp liber, legatura la internet, un film porno sau doua si “problema” este ca si rezolvata.
 

Inca ceva – acele femei care considera masturbarea un mod de a insela sunt cele care s-ar cutremura numai la ideea ca barbatii lor s-ar gandi la alte persoane de sex feminin in timp ce se masturbeaza (ceea ce nu este un lucru atat de rau, daca nu actioneaza si in realitate conform fanteziilor si nu dezvolta o pasiune pentru acele femei).
 

Exact aceeasi poveste poate fi si in cazul doamnelor si domnisoarelor (dar ele fiind doamne si domnisoare poate nu recunosc ca se auto-satisfac)

Tu ce parere ai, masturbarea este sau nu infidelitate?

sursa:unica.ro

Articole din aceeasi categorie