10.07.2019
Kinsey Wolanski a incercat sa intrerupa si finala Copa America. Fotomodelul a fost arestat in Brazilia
A promis ca nu se va lasa si a comis-o din nou. Dupa ce a intrerupt finala UEFA Champions League, Kinsey Wolanski a incercat isprava la finala Copa America.

Kinsey Wolanski (22 de ani) a fost arestata pe arena Maracana din Rio de Janeiro (Brazilia), dupa ce a incercat sa intrerupa finala dintre Brazilia si Peru (3-1). Fotomodelul, care a intrat pe teren la finala UCL dintre Tottenham si Liverpool, s-a deghizat pentru a strica si finala Copa America.

Spre ghinionul ei, Kinsey a fost recunoscuta de oamenii de securitate si retinuta. Ea a petrecut cateva ore in arest pentru a fi impiedicata sa-si duca la indeplinire planul.

„Copa America, recunosc, ai castigat, dar am trecut printr-o aventura grovaza incercand. Am zburat spre Brazilia, ne-am deghizat, am ajuns la locurile noastre si ne-am ales cu Vitaly pus la pamant de 20 de agenti de securitate. Am iesit de la inchisoare si acum ne bucuram de timp liber in Brazilia”, a scris Kinsey Wolanski pe contul ei de Instagram.

Fotomodelul american, care a primit interdictia de a calca pe stadioanele de fotbal din Europa, si-a incercat norocul pe celebra arena din Rio de Janeiro. Ea a dezvaluit ca nu se va opri din aceste „aventuri periculoase” pana cand nu-si va implini visul: acela de a se pensiona inainte de implinirea varstei de 30 de ani.

Citeste si: Tanara care a invadat finala Ligii Campionilor, Kinsey Wolanski, socheaza din nou: „Am stat in celula cu 10 suspecti.”

Luna trecuta, Kinsey Wolanski a fost amendata cu 25.000 de dolari pentru ca a pastruns pe teren in timpul partidei Tottenham-Liverpool din finala UCL. Insa, evenimentul, care s-a bucurat de mediatizare internationala, i-a adus milioane de admiratori pe retelele sociale si, mai important, multi bani in conturi. 

Citeste si: Kinsey Wolanski, modelul care a intrerupt finala Champions League - amendata drastic. Iata cine i-a inchis contul de Instagram

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie