22.05.2019
„Intotdeauna ma chinuia foamea.” Polina Gagarina a povestit prin ce greutati a trecut ca sa slabeaca 40 de kilograme
Acum Polina Gagarina straluceste pe cele mai mari scene din Rusia, iar fotografiile in care apare in costum de baie pe plaje exotice trezesc admiratia fanilor. Asa nu a fost intotdeauna. Intr-o emisiunea online cantareata a povestit despre cat de greu i-a fost sa ajunga la o astfel de conditie fizica.

Gagarina si-a inceput cariera in anul 2003, in cadrul proiectului „Fabrica de staruri”. La cei 16 ani, Polina nu acorda o mare atentie siluetei sale. Toata energia ei era indreptata pentru a evolua in domeniul muzicii. „Eu credeam ca atunci aratam bine. Insa, eram foarte grasa.”, povesteste interpreta.

Presa a criticat-o dur pentru fizicul de atunci. Devenind invingatoarea concursului „Fabrika de staruri”, Polina a fost recunoscuta pe plan national ca o adevarata artista. Oricum, tanara nu incerca sa slabeasca si sa se transforme.

„Cand am ramas insarcinata la 19 ani am ajuns sa cantaresc 80 de kilograme.” Doar dupa nasterea fiului sau, artista a constientizat ca trebuie sa munceasca asupra aspectului ei. „Cand l-am nascut pe Andriusa m-am uitat in oglinda si mi-am spus ca nu mai vreau sa arat asa.”


Din acel moment, Polina a inceput foarte atent sa urmareasca tot ce mananca si a adoptat un regim alimentar sanatos. De asemenea, foarte mult timp a practicat sportul. Artista a exclus definitiv dulciurile, grasimile si fainoasele. La inceput, recunoaste ca i-a fost foarte greu sa slabeasca: „Intotdeauna ma chinuia foamea.” Insa, efortul nu a fost in zadar si s-a soldat cu rezultate imbucuratoare. Polina Gagarina a reusit sa slabeasca 40 de kilograme.

Perseverenta ei i-a adus multe foloase si Polina Gagarina a devenit un adevarat exemplu al tuturor femeilor care lupta cu kilogramele in plus.

Acum, artista nu ezita sa posteze pe retelele de socializare fotografii in care isi etaleaza formele de invidiat. Lucrul dat a costat-o ani de munca, in care se conducea dupa un regim alimentar strict si mai ca nu iesea din sala de sport.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie