13.09.2019
In ziua nuntii a primit in dar o masina Tesla. O interpreta de la noi – rasfatata regeste de parintii sai: „Ea ca studenta, are nevoie...”
Nici mai mult, nici mai putin decat o superba masina Tesla – asta a primit in dar interpreta Ionela Covali, care ieri a dat o petrecere de zile mari cu ocazia nuntii.

A imbracat rochia de mireasa a treia oara, la trei ceremonii diferite si de fiecare data a fost rasfatata regeste.

Dupa ceremonia civila si cununia religioasa, a urmat petrecerea propriu-zisa, intr-unul dintre cele mai selecte localuri din capitala.

De intreaga sarbatoare au avut grija parintii mirilor, mai ales mama miresei. Acestia si-au dorit sa le organizeze copiilor lor o nunta de basm, iar pentru asta nu au economisit. „Ne-am dorit sa fie un cadou pentru ei.”, a declarat mama interpetei.

Pe langa evenimentul grandios de care s-au bucurat impreuna, parintii Ionelei si-au dorit sa ii daruiasca o masina. Cea care a ales marca si modelul a fost insasi mireasa, care a optat pentru un model Tesla. „Ne-am fi dorit foarte mult sa ii punem funda si s-o parcam aici, dar, din pacate, inca nu a ajuns in tara.”

Tesla este un brand american de masini electrice, renumit pentru performantele modelelor sale.

Tesla Motors a fost infiintata in 2003. Printre fondatorii sai se numara Elon Musk si Martin Eberhard. Denumirea firmei este data de la numele inginerului si fizicianului Nikola Tesla. 

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie