12.07.2019
In anii ’90 toate adolescentele suspinau dupa el. Cum arata Peter Andre la 46 de ani
Peter Andre a devenit celebru mai mult pentru abdomenul lui six pack decat pentru piesele pe care le-a lansat. Desigur ca ne amintim de Mysterious Girl, dar asta pentru ca Peter danseaza la bustul gol, uns cu ulei.

Peter Andre facea furori in anii ’90: Mysterious Girl era difuzata in heavy rotation la radiourile din Europa, iar clipul putea fi vazut din ora in ora pe MTV. Cantaretul stia care sunt atuurile sale, asa ca orice aparitie in public se lasa cu o camasa descheiata.

Au trecut peste 20 de ani de atunci, dar Peter Andre arata la fel de bine. Poate chiar mai bine, pentru ca nu mai are acea tunsoare a la Backstreet Boys si parca nici atat de „umflat” nu mai e. In plus, stilul sau vestimentar s-a imbunatatit considerabil, asa ca putem spune ca la 46 de ani Peter Andre este un domn prezentabil. Vestea buna este ca abdomenul lui este la fel de sexy.

Peter Andre se afla la a doua casatorie: sotia sa, Emily, este si frumoasa, si desteapta. Aceasta este de profesie medic si impreuna au doi copii.

Inainte de casnicia cu Emily, Peter a mai fost casatorit cu Katie Price, cu care are inca doi copii.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie