13.06.2019
Exercitii pentru barbati de care se vor bucura femeile.. in pat
Sportul este esential pentru un corp de invidiat si o minte sanatoasa, insa are si alte beneficii, mai putin evidente. Exercitiile fizice va ajuta sa aveti cele mai fierbinti momente in dormitor. Iata cateva exercitii pentru barbati de care se vor bucura femeile... in pat.

Exercitiile Kegel aduc beneficii femeilor, deoarece cresc placerea din timpul actului sexual si faciliteaza orgasmul. Trebuie sa stiti ca acestea au efect si asupra barbatilor, care pot avea erectii mai puternice, orgasme mai dese si mai intense si pot reusi sa isi controleze erectia, chiar daca au trecut de „prima tinerete”.

Asadar, domnilor, nu va sfiiti sa le incercati! De la mai multa incredere in dormitor pana la orgasmul multiplu, exercitiile Kegel sunt calea regala. Potrivit clickpentrufemei.ro, nici un alt tip de exercitii nu sporesc in mod atat de direct sanatatea si performanta sexuala.

Exercitii Kegel pentru barbati

Incordeaza-ti muschiul folosit la ejaculare, ca si cum ai vrea sa opresti jetul urinar, si mentine-l asa timp de trei secunde. Elibereaza-l si relaxeaza-te apoi timp de alte trei secunde. Executa trei seturi a cate 15 repetari pe zi.

Iata alte patru exercitii fizice care iti imbunatatesc viata sexuala si pe care fiecare barbat ar trebui sa le faca, potrivit Made Man.

1. Exercitii cardio

Daca iti intaresti sistemul cardiovascular, inima va avea o capacitate mai buna de a pompa sangele in corp si vei putea avea un act sexual mai lung. Iar pentru acest lucru este indicat sa faci cel putin 20 de minute de exercitii cardio (de orice fel), in trei zile din saptamana.

 2. Flotari

Daca ti se pare greu sa executi flotari clasice, incepe prin a executa unele sprijinit de perete. Dupa ce vei dobandi mai multa rezistenta, incepe sa lucrezi si flotari clasice, in care corpul sta sprijinit de podea, pe palme si varfurile de la picioare. Executa trei seturi a cate 12-15 flotari clasice pe zi, pentru a capata rezistenta, iar rezultatul se va vedea in pat.

3. Abdomene si „poduri”

Muschii abdominali au un rol esential in actul sexual, pentru a-i intari fiind de preferat sa executi zilnic 3-5 seturi de abdomene clasice, a cate 15-20 de repetari.

4. Tractiuni si impingeri

Orice exercitiu de tractiune si impingere iti va creste controlul in pat. Mergi la o sala de fitness si cauta aparatul necesar pentru tractiuni laterale, impingeri laterale si fluturari la aparat si executa trei seturi a cate zece exercitii din fiecare. Iar daca vrei ca acestea sa aiba si un rol cardio, executa-le intr-un circuit, fara pauza intre ele.

Ti-a fost util articolul?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie