12.06.2019
Era unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, dar ea l-a convins sa faca pasul cel mare. Si-a luat iubita cu 21 de ani mai tanara
La cea mai recenta editie a festivalu­lui de film de la Cannes, ni s-a afisat in toata splendoarea lui unul dintre cele mai fresh cupluri din lumea showbizului.

El are 56 de ani si este un regizor celebru, despre care se vorbeste cu mare respect in Cetatea Filmu­lui. Quentin Tarantino este numele, iar pe­licula cu care s-a prezentat la Cannes, Once Upon A Time In Hollywood, are o distributie de poveste: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio si Margot Robbie.

Ea, Daniella Pick, are 35 de ani ai. Iar de anul trecut, se bucura de statutul oficial de sotie a lui Tarantino, basca prima femeie pe care acesta o duce la altar.

In tara ei de origine, Israel, Daniella este o cantareata destul de cunoscuta, aceasta incepandu-si cariera in anul 2000, atunci cand facea parte dintr-un duo cu sora sa, Sharona, The Pick Sisters, trupa cu care si-a incercat no­rocul chiar si la Eurovision. Cele doua s-au despartit in 2006, iar astazi, bruneta can­ta singura.

Si daca Daniella poate ca nu a impresionat cu muzica ei, atunci tatal acesteia, Svika Pick, a fost un mare nume in Israel, acolo unde a debutat inca de cand era adolescent, primind in anul 1970 titlul de „Cantaretul anului“. Daniella provine dintr-o familie de muzicieni cu traditie.

Quentin si aceasta cantareata care adu­ce foarte mult cu regretata Amy Winehou­se s-au cunoscut in 2009, pe cand celebrul regizor se afla in Israel cu promovarea fil­mului sau, Inglorious Basterds. S-au vazut, s-au cunoscut, s-au placut si, timp de mai mult de opt ani, au avut o relatie mai mult off decat on. Totul a mers mult mai pe re­pede inainte din momentul in care cei doi s-au logodit, in anul 2017, pentru ca, pe 28 noiembrie 2018, acestia sa devina domnul si doamna Tarantino, dupa o ceremonie la casa din Los Angeles a regizorului, ceremo­nie oficiata in cultul religiei iudaice. Nunta a fost un lucru curios si neasteptat, mai ales pentru fanii regizorului care declarase in trecut ca se va retrage din lumea filmului inainte de a-si pune pirostriile. Iar Quen­tin si-a dat si un ultimatum: se va retrage dupa ce va fi regizat zece filme, Once Upon A Time In Hollywood fiind al noualea, scrie okmagazine.ro.

Petrecerea de logodna a cuplului a avut loc in urma cu doi ani, a fost gazduita de producatorul filmului Pulp Fiction, atat de repudiatul Harvey Weinstein, si fosta lui sotie, Georgina Chapman. Cea din urma i-a daruit pe atunci Daniellei o bratara cu di­amante de la Tiffany, cu initiala „T“, adica prima litera de la viitorul ei nume de fami­lie.

„Cand fac un film, nu mai am timp de ni­mic altceva. Totul este dedicat acelui film. Nu am sotie, nu am copil, nimic nu poate sta in calea muncii mele. Nu spun ca nu ma voi casatori niciodata sau ca nu voi avea copii inainte de-a ajunge la 60 de ani. Dar, deocamdata, am facut alegerea de-a mer­ge singur pe acest drum. Este timpul meu. Timpul meu in care sa fac filme.“, explica regizorul de Oscar de ce nu s-a casatorit pana la varsta de 55 de ani.

De fapt, in afara unor barfe nefondate si neconfirmate, stim foarte putine despre viata amoroasa a mult premiatului regizor, singurele nume care au fost bifate in condica fiind cel al actritei Ali Larter si al comediantei Kathy Griffin.

Ta­nara, supla si cu un look care pare un mix intre Amy Winehouse si Marisa Tomei, ne­vasta evreica a lui Tarantino este un motiv cat se poate de bun pentru ca acesta sa se retraga linistit din lumea agitata a cinema­tografiei si sa se dedice unui concept atat de strain lui, pana acum - mariajul.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie