13.07.2019
Dezvaluiri socante. Un actor de la Hollywood ar fi incercat sa-si readuca fiul la viata, cu ajutorul Bisericii Scientologice
Sam Domingo, fosta nora a cantaretului de opera Placido Domingo, a facut de curand cateva dezvaluiri socante despre Biserica Scientologica si cateva staruri internationale care sunt adeptele acestei religii.

Sam Domingo, care a apartinut de Biserica Scientologica timp de 22 de ani, a declarat ca actorul John Travolta ar fi incercat sa-si readuca fiul la viata, dar si ca Jada Pinkett Smith a recrutat adepti din randul celebritatilor pentru controversata biserica. De asemenea, aceasta a pretins ca cei doi copii adoptati de Tom Cruise cu Nicole Kidman au fost „indoctrinati” pentru a-si uri mama. 

Sam Domingo a declarat pentru The Daily Mail ca Travolta a incercat cu disperare sa-si salveze fiul de 16 ani, Jett, in timp ce se aflau in drum spre spital, in ambulanta, dupa ce baiatul suferise o criza epileptica. 

„Scientologii cred ca spiritul Thetan nu alege un trup decat la nastere. Daca pierzi un copiul inainte ca acesta sa se nasca, este considerat un invelis gol, nimic pentru care sa-ti faci griji”, a explicat ea. „La fel se intampla si cu moartea. Pentru ei, daca trupul nu-ti mai este de folos, spiritul tau Thetan poate sa iasa, sa aleaga un alt trup si sa continue calatorie de unde o lasase”.

Conform norei lui Placido Domingo, „John Travolta a performat un ritual de readucere la viata, in timp de Jett era in ambulanta. Procedura consta in faptul ca-i comanzi spiritului Thetan sa se intoarca in trup. Asta inseamna sa readuci pe cineva la viata”.

Aceasta a mai pretins ca si sotia lui John Travolta, Kelly Preston, ar fi incercat sa-si readuca fiul la viata dupa ce acesta trecuse in nefiinta.

„Cand Jett a murit, Kelly s-a mutat la sediul central al Bisericii din Clearwater (...). Scientologii cred ca, atunci cand pierzi un copil, spiritul - Thetan - paraseste trupul fizic pentru a se muta in altul. In cazul lui Kelly, aceasta a ramas insarcinata cateva luni mai tarziu si al treilea copil al cuplului, Ben, s-a nascut la un an si jumatate de la moartea lui Jett. Ea a crezut ca spiritul Thetan al lui Jett este in Ben”.

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie