12.05.2019
Cum arata acum fostele soliste ale trupei t.A.T.u? Fanii o complimenteaza pe una si o critica pe cealalta
Anul acesta se implinesc 20 de ani de la fondarea uneia dintre cele mai celebre trupe de muzica pop ai anilor 2000 din Rusia.

Dupa ce, in 2011, si-au anuntat oficial destramarea, fiecare dintre cele doua membre ale colectivului, Lena Katina si Iulia Volkova, a ales sa-si urmeze propriul drum in muzica. Fanii continua sa le urmareasa insa si sa le compare.

Recent, fostele t.A.T.u. au dat fanilor noi motive de discutie. Lena si Iulia au publicat poze in care se poate vedea cum arata acum cele doua. Urmaritorii s-au apucat imediat de analizat cum sunt acum cele care in 2003 au reusit sa pozitioneze Rusia pe locul 3 la Eurovision.

Asa se face ca Lena Katina, roscata focoasa a trupei, a primit o multime de complimente si comentarii apreciative. “Nu te-am recunoscut. Ma gandeam cine e fetita din feed-ul meu.”, “Foarte tinerica.”, “Lena, nu te mai schimbi. Ai ramas aceeasi fetita din t.A.T.u.”, “Cati ani ai, fetito?”, i-au scris internautii.

Iulia Volkova insa, a fost asaltata cu critici. “De ce sa te uratesti in acest hal?”, “Ai un corp foarte frumos, doar ca ai exagerat cu machiajul.”, “Corpul unei fete tinere, dar fata…”, De altfel, unii fani i-au luat apararea, sustinand ca nu este totul atat de rau si ca Iulia arata formidabil.

Amintim ca trupa t.A.T.u a fost un duet faimos de muzica pop format la Moscova, Rusia in anul 1999 de catre Ivan Sapovalov. Iulia Volkova si Lena Katina s-au considerat cea mai comercializata formatie ruseasca pe plan international, avand o multime de fani raspanditi pe toate continentele. O mare parte din succesul initial obtinut de catre cele doua s-a bazat pe relatia lor (cele doua declarandu-se lesbiene initial) si controversele care le-au urmarit. Totusi in anul 2003, in cadrul documentarului “Anatomy of t.A.T.u.” Katina si Volkova au dezvaluit ca totul a tinut de promovarea grupului si ca ele nu sunt lesbiene.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie