10.07.2019
Credeai ca stii cum ii cheama? Vezi care sunt adevaratele nume ale vedetelor de la noi
Ii cunoastem de la televizor, le ascultam piesele, dar daca le-am auzi numele real, in cele mai multe dintre cazuri, acestea nu ne-ar spune nimic.

Fie ca sa sune mai bine, sa fie mai usor de retinut de fani sau din alte motive, unele dintre celebritati au ales sa-si schimbe numele reale pe unul de scena. Vedeti in continuare ce nume au in buletin vedetele de la noi.

Mani

Nume real: Marian Lupu

In buletin, rapperul este, de fapt, Marian Lupu. Acesta spune ca nu este ruda cu politicianul Marian Lupu si nu-i place cand se face aceasta confuzie. De aceea, si-a ales pseudonimul Mani.

Dianna Rotaru

Nume real: Diana Ples

Diana Rotaru este in acte Diana Ples. Pentru scena insa interpreta a decis sa ia numele de familie al mamei sale – Rotaru. Aceasta a luat acest nume dupa ce a iesit din trupa Savana, in 2007.

Karizma

Nume real: Olga Fesenco

Olga Fesenco a fost cunoscuta o perioada ca Alexa. Cu acest nume a lansat, alaturi de interpretul rus Sereoga, piesa „Pozovi menea”. Mai tarziu, din Alexa a devenit Karizma.

Kapushon

Nume real: Marin Cretu

Rapperul si-a luat acest nume in 2004 si spune ca nu a stat mult pe ganduri. L-a ales pentru ca gluga (kapushon se traduce din rusa ca „gluga”) este un accesoriu al vestimentatiei hip-hop si i-a placut cum suna.

Olia Tira

Nume real: Olga Țîra

Interpreta a decis sa gaseasca o varianta a numelui ei, care sa sune mai bine si sa fie mai usor de pronuntat si pentru straini, asa ca din Țîra a devenit Tira.

Aliona Moon

Nume real: Aliona Munteanu

Artista a vrut sa merga la Eurovision cu un nume nou, asa ca l-a ales inainte sa ne reprezinte la concurs, in 2013.

Natalia Gordienko

Alte nume: Natalie Toma, Natalia Rostova, GoNa

Natalia Gordienko a incercat mai multe identitati artistice. S-a lansat ca Natalia Gordienko, ulterior s-a numit Natalie Toma. A revenit din nou la Natalia Gordienko, apoi, in urma unui contract semnat cu o casa de discuri, s-a numit o perioada Natalia Rostova. Cu acest nume a lansat piesa „Красавчик”. Nici acesta nu a fost de lunga durata insa. Artista a redevenit Natalia Gordienko, dar in aceasta primavara si-a mai luat un nume – GoNa, pentru ca, spune ea, reflecta o noua abordare muzicala.


Natan

Nume real: Eugen Doibani

In 2011 si-a luat un nume scenic, care sa sune mai international – Natan. Acesta se citeste la fel din dreapta spre stanga si invers.

Dara

Nume real: Nicoleta Darabană

Toata lumea o stie dupa numele de scena – Dara. Acestea sunt insa, de fapt, primele 4 litere ale numelui ei de familie complet – Darabana.

Alexandra Shine

Nume real: Alexandra Goremîchina

Dansatoarea si interpreta spune ca numele ei adevarat este unul greu de pronuntat, mai ales de catre romani. Inainte sa-si aleaga altul, a facut o lista, dar Shine a fost primul si pana la urma a ramas la acesta. Este o persoana optimista, de aceea crede ca acest nume ii reflecta felul de a fi.

Laura Vetty

Nume real: Laura-Angelina Visterniceanu

Inainte sa fie Laura Vetty a cantat cu numele de scena Angely. Apoi, cand s-a implicat intr-un proiect international a ales celalalt prenume – Laura si o varianta prescurtata a numelui de familie – Vetty.

Broono

Nume real: Enoc Abungu

La inceputul carierei muzicale acesta si-a zis Bro, insa i s-a parut cam scurt si cum in buletin, acolo unde ar trebui sa fie indicat numarul persoanelor cu care se aseamana, este cifra zero, a adaugat oono [uno], adica unicul. Broono vine insa si de la brown, adica culoarea pielii.

Sasha Lopez

Nume real: Sergiu Istrate

Si-a ales pentru scena un prenume de origine slava si un nume mai exotic, de origine spaniola. In realitate, cunoscutul DJ Saha Lopez se numeste Sergiu Istrate.

Cristy Rouge

Nume real: Cristina Rujitcaia

Si interpreta Cristy Rouge s-a gandit ca pentru scena o varianta prescurtata a numelui ei ar suna mai bine si „mai frantuzeste”.

Andrew Rayel

Nume real: Andrei Rata

Este in top 100 cei mai buni DJ din lume. Acesta si-a lansat primul album in 2014 si tot atunci a luat si numele de Andrew Rayel.

Jucatoru

Nume real: Denis Lupu

A fost „botezat” asa deoarece in copilarie era cel mai bun la jocurile video.

Aura

Nume real: Aurica Cotelnic

Putini sunt cei care stiu ca Aura este, de fapt, Aurica Cotelnic. Interpreta a pastrat acest nume doar in buletin.

Guz

Nume real: Ion Guzu

Actorul si interpretul a ales drep nume de scena primele trei litere din numele lui de familie.

Katy Rain

Nume real: Ecaterina Tostogan

Se considera o fire depresiva, iar ploile ii dau o stare aparte, de aici si numele de Katy Rain.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie