07.02.2017
Ce spune bautura alcoolica preferata despre tine. Gusturile in materie de bauturi iti tradeaza personalitatea
Iti place vinul rosu sau vinul alb? Te delectezi din cand in cand cu sangria sau preferi un cocktail?

Vinul rosu

Se spune ca “femeile adevarate” prefera vinul rosu.  Aceasta este o bautura traditionala care de-a lungul anilor a servit drept companie caznicelor, cinelor cu carne si petrecerilor cu alcool.

O femeie care se bucura cu religiozitate de vinul rosu este o doamna classy ce doreste sa aiba un sot pe masura sa. De exemplu, sa arate putin acel Rolex. Sa nu fii surprins daca nu le vezi pe aceste femei la baruri.

Ele sunt niste fiinite care apreciaza o conversatie interesanta, de calitate. Precum pata rosie de vin nu dispare cu usurinta de pe haine, asa nici opiniile acestor femei puternice nu pot fi inlaturate.

Vinul alb

Daca am spus de vinul rosu, nu se poate sa nu pomenim nimic despre cel alb. Vinul alb este o bautura foarte populara, optiune aleasa in mod frecvent de catre femeile ce au in jur de 30 de ani.

Se spune ca acestea sunt ori nemaipomenit de atractive, ori la extrema cealalta. Adeseori, vinul alb “vine la pachet” cu o noapte petrecuta in fata televizorului sau a calculatorului, alaturi de multe seriale de comedie si barfe.

Sex on the beach

Cu siguranta ai incercat sau ai auzit de aceasta bautura. La toate petrecerile si la toate cluburile lumea o comanda, este “pe buzele” si in mainile tuturor. Te face sa te gandesti la o vacanta petrecuta la mare, cand te plimbai pe plaja la apusul soarelui impreuna cu iubitul tau.

Gustul dulce-acrisor de portocala iti aminteste de briza marii, iar culoarea mango-ului te trimite imediat cu gandul la culoarea nisipului. Indiferent de anotimp, aceasta bautura ramane una dintre cele mai populare alegeri ale tinerilor petrecareti.

Daca iti place Sex On The Beach, esti o femeie visatoare, dornica de aventura si de escapade de orice gen. Iti place sa experimentezi si sa traiesti senzatii noi.

Sangria

Nu degeaba are acest nume, care vine de la “sange”. Bautura aceasta rosie este pentru persoanele puternice, curajoase, care nu spun nu provocarilor.

“Sangria” este inrudita cu vinul rosu, dar contine in plus fata de acesta anumiti steroizi.  Asadar bautoarele acestei bauturi sunt cu un pas in fata adeptelor vinului rosu. Femeile sofisticate si culte nu vor refuza niciodata un pahar (sau mai multe) de Sangria.

Cosmo

Poate iti place gustul, poate te-ai uitat la “Sex and the City”, poate ca iti place la nebunie de Carrie Bradshaw sau poate te atrage paharul in care este servita.  In orice caz, alegerea acestei bauturi este una fericita, deoarece, precum sugereaza numele,

“Cosmo” se adreseaza femeilor elegante, seducatoare si sigure pe ele. Cele care o prefera nu se incadreaza intr-un anumit tipar, asadar cuvinte precum “elegante”, “classy” etc sunt de prisos.

Articole din aceeasi categorie