20.05.2019
Britney Spears a postat fotografii noi cu iubitul ei de 25 de ani, Sam Asghari
Starul pop trece prin momente dificile, dar are alaturi un om caruia i-a intins, la randul ei, o mana de ajutor in urma cu aproape trei ani. Tanarul, fotomodel si antrenor de fitness, a fugit din tara natala Iran pe cand avea 12 ani.

Vedeta in varsta de 37 de ani si-a declarat inca o data dragostea pentru iubitul ei printr-o postare pe Instagram unde a atasat mai multe poze. Britney a scris: „Il iubesc pe acest barbat.”

La randul lui, Sam a distribuit si el mai multe fotografii de cuplu cu ei doi.

Sam Asghari s-a stabilit in SUA, unde traia tatal sau, in speranta unei vieti mai bune. A lasat in urma trei surori si pe mama sa, Fatima, sperand ca intr-o buna zi le va netezi calea spre un viitor impreuna.

„Am fost nevoit sa-mi las prietenii si familia, de care eram foarte atasat, stiind ca urma sa ma mut departe si ca nu ma voi intoarce niciodata”, spunea Sam in 2018, intr-un interviu acordat publicatiei Men’s Health

Ajuns in State, Sam Asghari s-a apucat de sport, reusind sa obtina o bursa sportiva la Universitatea Nebraska. A renuntat la aceasta scoala si s-a inscris la colegiul Pierce din Los Angeles pentru a studia dreptul penal.

Fiindca trebuia sa se intretina, si-a luat trei joburi marunte, care ii consumau toata energia, dar care nu-i ofereau vreo speranta de indeplinire a visului sau cel mare. Voia sa devina antrenor de fitness, insa stilul de viata si veniturile mici nu-i permiteau sa urmeze un regim alimentar specific.

„Mancam Doritos (chipsuri – n.n.) la micul dejun, fast food, zahar, dulciuri, nicio proteina, multi carbohidrati si consumam multe sucuri acidulate. Alimentatia mea era ingrozitoare. Stresul si teama ca nu voi realiza nimic m-au aruncat in depresie”, isi aminteste Sam.

Marea schimbare din viata lui

Intr-o zi, pe cand statea in minusculul sau apartament din Los Angeles, Sam Asghari a decis sa inceapa o noua viata. I-a spus sefului ca-si da demisia pentru a se concentra pe o cariera in sportul de performanta. 

S-a inscris la un curs de nutritie si a inceput sa mearga la sala de forta. Manca mai putin, dar tot nu-si putea procura ceea ce era necesar pentru construirea unui corp pe masura asteptarilor sale. 

Isi permitea sa cheltuiasca 50 de dolari pe saptamana pentru a-si asigura o alimentatie saraca. A slabit enorm, fiindca efortul pe care il depunea era urias si nesustinut de nutrientii necesari.

In 2015, una dintre surorile lui, Faye, s-a mutat in State si a reusit sa-l inscrie pentru un casting la designerul vestimentar, Michael Costello.

La 21 de ani, Sam reusea sa faca pasul in lumea modei, fiind distribuit in prima sa prezentare de moda. A semnat contract dupa contract si a aparut inclusiv in reclame, care i-au adus un venit stabil si suficient pentru a-si finanta antrenamentele de fitness.

Citeste si: Veste trista pentru toti fanii lui Britney Spears. Managerul artistei a declarat ca aceasta nu va mai reveni pe scena

Cum a cunoscut-o pe Britney

In octombrie 2016, Sam Asghari a primit un telefon in miez de nopate de la managerul lui Britney Spears, care l-a invitat la un casting pentru realizarea unui videoclip. Acela a fost marele pas in cariera iranianului de 23 de ani, care curand avea sa intalneasca marea dragoste.

„Eram extrem de incantat ca pot sa o cunosc pe una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile. Aveam fluturi in stomac”, spune Asghari.

Ceva frumos s-a infiripat intre ei in timpul filmarilor, iar la scurt timp au inceput sa se intalneasca pe ascuns. Desi au incercat sa tina relatia la secret, la doua luni dupa ce s-au cunoscut paparazzi i-au surprins impreuna.

In noaptea de Anul Nou, in ianuarie 2017, Britney a facut relatia lor oficiala, pe contul ei de Instagram.

„Cand videoclipul a fost lansat, nimeni nu stia ca noi suntem impreuna. Dar nu cred ca noi am avut intentia de a fi doar prieteni”, mai spune Asghari.

Cu toate acestea, Jamie Spears, tatal lui Britney este impotriva relatiei lor. Acesta considera ca Asghari se foloseste doar de fiica ei si vrea doar sa-i ia banii asa cum a facut-o si fostul ei sot - Kevin Federline.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie