10.07.2019
Bran Stark din „Urzeala tronurilor” - pe strazile din Bucuresti. Ce face actorul englez in Romania
Isaac Hempstead Wright, actorul englez care l-a interpretat pe Bran Stark in „Urzeala tronurilor”, se afla in capitala Romaniei pentru filmarile unui nou film, de data aceasta, de cinema.

Bran Stark a fost marele castigator la finalul povestii Urzeala tronurilor, devenind, printr-un concurs de imprejurari ciudate, regele celor Sapte Regate. Actorul care l-a interpretat pe Bran din familia Stark se afla in aceasta perioada in Romania, unde filmeaza pentru pelicula Voyagers, in care joaca alaturi de Colin Farrell, Tye Sheridan, Quintessa Swindell si Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp si a cantaretei Vanessa Paradis. 

Isaac Hempstead Wright, in varsta de 20 de ani, a fost surprins de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Imbacat casual, cu pantaloni sport, sapca si ochelari, actorul englez a admirat orasul intr-una dintre pauzele de filmari.

Isaac Hempstead Wright, la plimbare in zona Ateneului Roman. Credit foto: Click!

Cele mai multe scene din Romania sunt filmate la studiourile Buftea, unde echipa de filmare a inceput aranjarea decorului inca din luna mai a acestui an. Anuntul a fost facut atunci de regizorul filmului Voyagers, Neil Burger, printr-o postare pe contul sau de Instagram.

Filmarile din Romania au inceput la jumatatea lunii iunie, insa nu se stie cat vor dura. Alte locuri de filmare, alese de echipa lui Neil Burger, nu au fost anuntate public pana acum.

Voyagers, un thriller Sci-Fi

Povestea filmului in care va juca actorul Isaac Hempstead Wright se concentreaza in jurul a 30 de copii care sunt trimisi sa populeze o noua planeta. Dupa ce capitanul lor (Colin Farrell) este ucis, noii colonisti sunt incapabili sa se autoguverneze, cazand prada celor mai tribale impulsuri.

Filmul urmeaza sa fie lansat in cursul anului 2020, insa data oficiala va fi stabilita in functie de modul in care decurg filmarile.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie