12.07.2019
Andreea Marin a suferit de depresie. Avea ganduri suicidale: „Nu mi-a fost usor si mai ales in acea perioada”
Andreea Marin nu a avut nicio retine in a recunoaste ca in urma cu aproximativ 10 ani de zile s-a confruntat cu depresia. A avut chiar si ganduri suicidale, dar a descoperit prin ce situatie trecea si a cerut ajutorul specialistilor.

Pe cand fiica ei, Violeta, era mica, Andreea Marin s-a confruntat cu depresia. Avea o tristete care nu se justifica, era mereu nemultumita, atat de ea, cat si de cei din jur. Acum, la Interviurile VIVA!, vedeta a explicat prin ce a trecut si cum s-a vindecat. A fost profund emotionata cand a aflat ca Madalina Manole s-a sinucis.

„Nu mi-a fost usor si mai ales in acea perioada, ca fusese anuntata moartea Madalinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect si m-am recunoscut atunci in smptomele de care vorbeau specialistii acolo.

Asta mi-a cam miscat cumva increderea mea in mine, eu crezand ca cei din jur doar incearca sa ma faca sa ma simt prost, spunandu-mi ca ceva nu e in regula cu mine si in momentul acela am mers la un specialist si am inteles ca trebuie sa recunosc: depresia nu e o vina, este o boala. E greu detectabila, ca sa zic asa, mai ales de cel in cauza. Nu are semnale atat de clare si uneori nu vrei.

Avem insomnii, simtim o nefericire profunda, desi nu avem motive sa o simtim. Suntem mereu nemultumiti de noi, de cei din jur, reprosam mereu lucruri, acestea sunt semne ale unei posibile depresii. Atunci nu e atat de rau sa deschidem o carte, sa ne informam, sa apelam la un specialist. E o boala perfida, evolueaza mai repede decat crezi si te poate duce intr-un punct regretabil. Cum a fost cazul Madalinei, in pragul sinuciderii.

Ea pare o solutie, desi nu e. Mi se pare o prostie, cum sa-ti iei viata pentru atata lucru? Dar tu esti un univers inchis in acel moment si furtuna aceea interioara, ti se pare ca ii scapi pe ceilalti de o povara, povara care devii tu in momentul in care iti iei viata. Repet: acesta nu trebuie sa fie un sfarsit, o decizie, se poate trai atat de frumos si dupa o depresie. 

Eu cred ca sunt un exemplu. Ba da, si eu ajunsesem intr-un stadiu avansat. Aveam astfel de ganduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebelus. Am zis nu se poate, eu sunt un om responsabil, si poate ca lucrurile acestea m-au facut sa ma vad intr-o balanta echilibrata. Am avut nevoie de specialist si de medicatie chiar 1 an.”, a spus Andreea Marin la Interviurile VIVA!.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie