11.07.2019
A fost diagnosticata cu cancer a treia oara. Partenera lui John Travolta este acum de nerecunoscut
Cantareata si actrita australiana s-a schimbat extrem de tare la cateva luni dupa ce a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara.

Olivia Newton John in varsta de 70 de ani a anuntat, in septembrie 2018, ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara, de data aceasta la baza coloanei vertebrale.

Ea a declarat atunci ca se foloseste atat de medicina „moderna”, cat si de remedii naturale, printre care uleiul de canabis, pentru ameliorarea durerilor.

In ianuarie 2019, dupa ce au inceput sa circule zvonuri ca ar mai avea doar cateva saptamani de trait, Olivia Newton John a recurs la un citat celebru al lui Mark Twain pentru a vorbi despre starea sanatatii sale.

Zvonurile privind moartea mea sunt exagerate, pentru a cita un faimos scriitor. Sunt bine. Vreau sa va urez un 2019 sanatos”, este mesajul postat de artista pe Twitter.

Diagnosticata de doua ori cu cancer la san

In 1992, Olivia Newton John a fost diagnosticata prima data cu cancer la san, pe care l-a invins, si a sustinut campanii privind efectuarea de analize in acest sens. Un centru oncologic din Melbourne ii poarta numele - Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.

Al doilea diagnostic i-a fost pus in 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de san care s-a extins la umar, obligand-o sa amane un turneu in SUA si Canada.

Olivia Newton-John s-a nascut pe 26 septembrie 1948, in Cambridge (Anglia). Cand avea varsta de 5 ani, familia ei s-a mutat in Australia. A debutat discografic in 1971, cu „If Not for You”. De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc in topurile internationale.


Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind „Friends for Christmas”, aparut in 2016. A devenit cunoscuta la nivel mondial gratie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

A jucat in peste 20 de productii artistice si de televiziune, intre ele numarandu-se „Xanadu” (1980), „It’s My Party” (1996) si „A Few Best Men” (2011).

Citeste si: A murit Edith Gonzalez. La doar 54 de ani, actrita a pierdut lupta impotriva cancerului

Articole din aceeasi categorie