14.07.2019
9 personalitati care au devenit faimoase datorita Instagramului. Blogul uneia dintre ele a ajuns subiect de studiu la celebra universitate Harvard Business School
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Instagramul este una dintre cele mai puternice platforme de socializare la ora actuala.

Pe langa acest lucru, este si un mijloc prin care poti castiga sume impresionante datorita notorietatii pe care o ai. In acest context, diverse branduri te contacteaza in scopul de a le promova produsele si serviciile.

Insa, chiar si fara acest ajutor, exista si personalitati, mai bine zis persoane care au ajuns vedete pe Instagram datorita numarului de urmaritori pe care il au. Fie ca sunt modele, make-up artisti, fashion guru sau au propria afacere, aceste persoane au stiut cum sa profite din plin de puterea pe care o are Instagramul in momentul acesta.

Iata selectia revistei online Elle.ro a persoanelor care au ajuns faimoase datorita Instagramului:

1. Emily Ratajkowski

Frumusetea pe care o are Emily Ratajkowski a propulsat-o rapid in lumea modei, ajungand un fotomodel de succes. In acelasi timp, ea este si actrita, semnand nenumarate contracte si aparand si in diferite videoclipuri. Cel mai cunoscut videoclip in care a aparut este „Blurred Lines” al lui Robin Thicke. Urmaritorii o apreciaza foarte mult pentru increderea de sine de care da dovada.

2. Kylie Jenner

Pe langa faptul ca face parte din grandioasa familie Kardashian, Kylie Jenner are si propria linie de produse cosmetice. Ea este extrem de cunoscuta pe Instagram datorita pozelor destul de indraznete pe care le posteaza, dar si al stilului de viata extravagant in care traieste, alaturi de familia ei. De aproximativ doi ani este si mama, lucru care a atras si mai mult atentia urmaritorilor sai.

3. Chiara Ferragni

Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute vedete pe Instagram. Ea si-a inceput activitatea in anul 2009, odata cu blogul sau personal. Ulterior, blogul a suferit o transformare si a devenit o revista de moda online. Ea colaboreaza doar cu branduri de lux, iar stilul ei de viata este unul pe masura. Blogul ei a devenit chiar subiect de studiu la celebra universitate Harvard Business School.

4. Murad Osmann

Cu siguranta stii celebrele poze de pe Instagram in care apare o domnisoara, imortalizata de la spate, tinuta de mana de catre cineva. Ei bine, el este Murad Osmann, iar alaturi de sotia lui, Nataly Osmann, au pus bazele contului de Instagram „Followmeto”, in care se pozeaza in diferite locatii exotice, dar si nedescoperite de publicul larg.

 5. Jen Selter

Jen Selter este un cunoscut model de fitness, care a devenit celebra datorita Instagramului. Formele ei de invidiat atrag atentia cu fiecare imagine pe care o posteaza, iar fanii nu inceteaza sa o complimenteze. Ea a aparut si in diverse reviste de moda, iar brandurile nu au incetat sa o contacteze pentru colaborari.

6. James Charles

Pasiunea pentru make-up nu este destinata doar femeilor, iar un exemplu in acest sens il reprezinta James Charles. Fiind pasionat de tot ceea ce tine de make-up, acesta si-a deschis, de asemenea, un canal de Youtube in care isi prezinta calitatile de make-up artist. Meticulos si atent la tot ceea ce apare nou, el a devenit cunoscut si datorita retelei de socializare Instagram.

 7. Huda Kattan

Huda Kattan este printre cei mai cunoscuti make-up artisi internationali la ora actuala. Ea a devenit cunoscuta pe Instagram datorita videoclipurilor pe care le posteaza si prin care le arata urmaritoarelor sale cum sa se machieze, dar si diferite trucuri. Ea a aparut chiar si pe coperta unei cunoscute reviste de moda. Ea si-a lansat si propria linie de produse cosmetic, crescandu-i astfel vizibilitatea.

8. Zoella Sugg

Zoella Sugg a a devenit cunoscuta odata cu blogul sau in care scria despre produsele ei favoritate de make-up. Ulterior, ea si-a deschis si un canal de Youtube, in care isi povesteste diverse intamplari din viata ei.

9. Ellen Degeneres

Ellen Degeneres a devenit cunoscuta datorita emisiunii pe care o modereaza. Ea are un stil extrem de deschis fata de urmaritorii sai, iar acest lucru este apreciat si chiar laudat de catre ei. Ea a devenit cunoscuta si prin prisma orientarii sale sexuale si asumarea pe care a avut-o, incurajand pe toata lumea sa fie constient si multumit cu propria persoana.

Ce alte vedete ale Instagramului mai cunosti?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie