13.07.2019
8 printi care inca nu si-au gasit jumatatea
Printul Harry a reusit sa franga cateva inimi dupa ce s-a casatorit cu actrita de origine americana, Meghan Markle.

Daca tanjesti dupa o poveste de dragoste ca a celor doi, afla ca acesti printi inca sunt singuri:

Printul Mostenitor Hussein bin Abdullah, Iordania – 25 de ani

Daca vrei sa te casatoresti cu un print care traieste o viata activa si responsabila, Hussein este barbatul potrivit pentru tine. In 2009, la varsta de 15 ani, tatal lui, Regele Iordaniei, a anuntat oficial ca Hussein va mosteni tronul intr-o buna zi. Cand nu este prezent la intalniri importante din cadrul Guvernului, escaladeaza stanci si conduce motociclete. In acelasi timp, a demonstrat ca este cu picioarele pe pamant, implicandu-se in mai multe actiuni caritabile. 

Printul Louis, Luxemburg – 32 de ani

Printul Louis a fost, de fapt, casatorit cu Tessy Anthony, in perioada 2006-2017, insa, in prezent, cei doi sunt divortati. Cuplul are doi copii, Gabriel si Noah. In anii de liceu petrecuti in Elvetia, Louis si-a descoperit interesul pentru munca sociala si caritabila. Acesta a calatorit in India si i-a invatat pe copiii din satele defavorizate limba engleza, iar in perioada imediat urmatoare a fost voluntar la Crucea Rosie din Geneva.

Printul Sebastien, Luxemburg – 27 de ani

Daca nu esti totusi pregatita sa ai grija de copii, in Luxemburg il vei gasi si pe Printul Sebastien, fratele mai mic al lui Louis, un jucator talentat de rugby. In 2017 a depus juramantul pentru Armata Luxemburgului, iar in prezent serveste drept comandant de pluton al unitatii militare Irish Guards.

Printul Mostenitor Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Dubai – 36 de ani

Cunoscut sub numele de Fazza, pseudonimul sub care publica poezii, Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum iubeste animalele, detinand numerosi cai de curse, si poezia, ceea ce inseamna ca este un barbat sensibil. In araba, Fazza inseamna cel care ajuta, drept urmare, incearca pe cat posibil sa-si indeplineasca menirea prin a se implica in actiuni umanitare. Seicul este si fondatorul Premiului International de Fotografie Hamdan, lansat in 2011.

Printul Mateen, Brunei – 27 de ani

Printul Mateen piloteaza elicoptere si practica arte martiale. Tatal lui Mateen, Sutanul Bruneiului, are o valoare estimata la 20 de miliarde de dolari, desemnat cel de-al doilea cel mai bogat membru al unei familii regale din lume. Pentru a avea un termen de comparatie, gandeste-te ca averea Reginei Elisabeta a II-a este estimata la doar 450 de milioane de dolari.

Printul Constantine-Alexios, Grecia – 20 de ani

Grecia a votat pentru a deveni republica in 1974, deci monarhia nu este tocmai in floare aici. Dar chiar si asa, Printul Constantine-Alexios isi indeplineste atributiile regale, dar este si absolvent al facultatii de drept din cadrul Universitatii Georgetown din D.C.

Printul Nikolai, Danemarca – 19 ani

Te gandesti sa te casatoresti cu un print si un model? Poligamia este cat se poate de interzisa in Romania si Danemarca, insa din moment ce Nikolai este atat print, cat si model, nu trebuie sa-ti faci griji ca vei avea probleme cu legea. Nikolai este al saptelea in linia de succesiune a tronului danez, ceea ce inseamna ca, probabil, nu va fi niciodata rege. Asa ca s-a gandit sa-si dezvolte pasiunea intr-o cariera.

Printul Rostislav Romanov, Rusia – 34 de ani

Nascut in apropiere de Chicago si crescut in Londra, Printul Rostislav este stranepotul Marii Ducese Xenia Alexandrovna a Rusiei, sora lui Nicholea al II-lea, Țarul Rusiei. Desi nu a petrecut prea mult timp in Rusia, nu vorbeste limba, iar monarhia rusa nu a mai existat in mai mult de un secol, Rostislav si-a atribuit mandru titlul de Print si inca il foloseste. Averea sa este estimata la 800 de milioane de dolari si inca sustine ca Rusia este casa lui.

Care ti-a cucerit inima?

Sursa foto: Elle.ro

Articole din aceeasi categorie