13.07.2019
Sagetatorii ar putea resimti sentimente de invidie fata de o persoana apropiata, care are un succes neasteptat. Horoscop 13 iulie 2019
Tentatiile sunt la tot pasul, in dragoste, insa adevarata implinire o au doar cei care aleg calea grea, dar corecta, dupa cum vor afla pe propria piele mai multe zodii. Vedeta zilei: Carmen Villalobos, actrita si dansatoare columbiana.

Berbec

Berbecii ar fi mai castigati daca si-ar petrece sambata in familie, alaturi de cei dragi, si nu umbland dupa placeri de moment, altfel riscul de epuizare mentala este mare. Incearca sa ignori tentatiile, oricum vor fi la tot pasul, si concentreaza-te pe lucruri care au semnificatie si te fac mai puternic. Si nu uita sa discuti cu cei dragi, s-ar putea ca unii sa aiba probleme despre care nu ai nici cea mai mica idee.

Taur

Taurii decid sa isi asume responsabilitatea pentru greselile din ultima perioada, din relatia de cuplu. Insa intre a lua problemele in piept si a te lasa coplesit de regrete este o linie fina, usor de trecut. Nativii din Taur nu ar trebui sa pice prada tentatiei de a nu mai face nimic, pentru a evita un nou pas gresit. Grija e una, frica e cu totul altceva. Iar cu frica nu se poate rezolva nimic.

Gemeni

Pusi in fata unor decizii importante, Gemenii isi petrec intreaga zi analizand fiecare problema in parte, in incercarea de a gasi solutia ideala. Din pacate, s-ar putea ca o astfel de solutie sa nu existe. De multe ori avem de ales intre un rau mare si unul ceva mai mic, chiar daca nu ne convine. In orice caz, o problema rezolvata e preferabila unei amanari. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine si sub nicio forma nu se vor imbunatati fara pasi fermi.

Rac

Nu este exclus ca Racii sa aiba parte de o reintalnire emotionanta cu o persoana din trecut, care le-a marcat destinul. O fosta iubire sau o persoana alaturi de care au trait momente unice le da lumea peste cap, iar sentimente considerate ca fiind stinse revin cu o intensitate care copleseste. Cei care au idei cu privire la o noua poveste de dragoste ar face bine sa amane orice pas pentru cateva zile. Emotiile puternice i-ar putea duce acolo unde nu si-au dorit niciodata.

Leu

Pentru Lei e o zi in care se pot bucura de succes in plan sentimental. Fie ca e vorba despre revigorarea unei relatii, fie ca e vorba despre o noua dragoste, astrele va sunt foarte favorabile astazi. Horoscopul indeamna in schimb la precautie in ceea ce priveste marile achizitii sau transferurile financiare. De asemenea, nu e recomandat nici sa impartasiti cu cineva proiectele pe care vi le-ati propus.

Fecioara

Astazi, Fecioarele ar trebui sa evite purtarea unor discutii in contradictoriu. Exista riscul ca discutiile sa degenereze, iar unele afirmatii v-ar putea strica orice bunadispozitie. Incercati sa petreceti ziua libera mai degraba in compania prietenilor sau bucurati-va de sport ori de hobby-urile voastre pentru a mentine un ton pozitiv, spune horoscopul. Iar daca mergeti la cumparaturi, ar fi bine sa evitati cheltuielile mari.

Balanta

Sambata, pentru Balante, bunadispozitia va fi alimentata de o serie de evenimente cu incarcatura pozitiva. Fie ca e vorba despre o reuniune publica, de o intalnire cu mai multi prieteni sau de o reuniune de familie, veti avea parte de entuziasm si atmosfera placuta. Horoscopul recomanda in schimb sa evitati efortul fizic sau exercitiile grele, daca practicati sport/fitness.

Scorpion

Pentru Scorpioni, se pare ca astazi nu e o zi tocmai favorabila pentru a incerca sa va impuneti cu orice pret punctul de vedere in fata celorlalti. Asta ar putea fi valabil daca sunteti angajati in derularea unui proiect cu mai multe persoane sau daca participati la un eveniment, precum o intalnire de familie sau intre prieteni. Complimentele si politetea in astfel de situatii va vor aduce mai mult castig, spune horoscopul.

Sagetator

Sagetatorii ar putea resimti sentimente de invidie fata de o persoana apropiata, care are un succes neasteptat. Desi normale, aceste emotii scot la iveala ceva foarte important. Este posibil ca anumite dorinte sa fi ramas neindeplinite, de unde si sentimentul neplacut resimtit. In loc sa te concentrezi pe alte persoane, afla ce iti doresti cu adevarat. Poate ca drumul pe care mergi nu ti se potriveste, iar in agitatia de zi cu zi nu ai observat acest lucru.

Capricorn

Capricornii care vor sa-si urmareasca visul sa nu se astepte la incurajari. Adevarul este ca cei mai multi oameni ezita sa-si asume riscuri, de frica unui esec, dar nici nu vor sa-i vada pe altii reusind. Asa ca, in drumul pe care mergi, vei fi aproape singur. Asta nu ar trebui sa te descurajeze. Atunci cand vei ajunge la finalul acestei calatorii vei deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jur si, in felul tau, vei putea schimba lumea in bine.

Varsator

Varsatorii pun prea multa presiune pe ei si, astfel, se supun la un chin nemeritat. Nu este nimeni obligat prin lege sa fie fericit si sa ajunga pe culmile succesului. Micile placeri sunt cele care dau savoare vietii, nu ti le refuza pentru o iluzie pe termen lung. Traieste clipa, desi suna banal. E, de fapt, tot ce ai.

Pesti

Pestii risca sa ajunga in situatii delicate, daca continua sa-si imparta inima intre mai multe persoane. O alegere este necesara, altfel va veni momentul in care singura optiune va fi singuratatea si un sentiment de vinovatie. Ocaziile in dragoste nu vin la nesfarsit, iar jumatatea ar putea fi mai aproape decat iti imaginezi. Evita tentatiile si alege calea responsabilitatii, nativii din zodia Pesti stralucesc atunci cand aleg calea grea, dar corecta.

Articole din aceeasi categorie