10.07.2019
Gemeni, nu va grabiti atat de tare sa demonstrati celor din jur ceea de ce sunteti capabili. Horoscop 10 iulie 2019
O zi interesanta, presarata cu amintiri frumoase din partea celor dragi. Fie plecati in vacanta, fie sunteti invitati la o petrecere sau la o intalnire romantica. Cert este ca ziua va aduce multa dispozitie in casele si sufletul vostru. Vedeta zilei: Jessica Simpson, cantareata americana.

Berbec

Berbecii au parte de mult noroc in afaceri. Puteti obtine un premiu, o marire de salariu sau o avansare la locul de munca. Aveti grija daca aveti de semnat un contract important, verificati fiecare detaliu si analizati sansele sigure de castig. Spre seara s-ar putea sa aveti parte de o surpriza din partea persoanei iubite.

Taur

Tauri, ganditi-va la vecini daca aveti de gand sa dati o petrecere in apartament. Nu exagerati cu muzica sau anuntati-va colocatarii inainte pentru a nu se supara sau pentru a nu crea conflicte fara sens. Cel mai probabil nu vor exista incidente si veti avea parte de o aniversare extraordinara, alaturi de cei dragi voua. Ina faceri,a strologi iau vesti bune si intrevad o crestere salariala in viitorul apropiat.

Gemeni

Gemeni, nu va grabiti aatat de tare sa demonstrati celor din jur ceea de ce sunteti capabili. Fiti linistiti, intelegatori si rabdatori atunci cand cei apropiati va cer sfatul, ajutorul. Lucrati cu incredere la acel proiect important si la final s-ar putea ca sefii sa va premieze pentru eforutl si devotamentul de care ati dat dovada.

Rac

Nativii din Rac vor avea ocazia, astazi, sa analizeze foarte bine viata pe care o duc. Evitati sa va comparati cu alte persoane pentru ca asta nu v-ar aduce decat stres. Pe parcurs ce va veti gandi la viata pe care o aveti, veti descoperi ca, de fapt, ar trebui sa fiti extrem de fericiti si multumiti. Uneori este mai bine sa va multumiti cu ceea ce aveti pentru a va putea bucura atunci cand primiti lucruri in plus. Tot astazi, veti avea sans sa intalniti o persoana cu care aveti lucruri de rezolvat si care v-a ignorat de foarte mult timp.

Leu

Nativii din zodia Leu vor descoperi, astazi, beneficiile lucrului in echipa. Desi sunteti obisnuiti sa le faceti voi pe toate, veti afla ca este mult mai usor si mai productiv sa impartiti sarcinile. Totodata, nu trebuie sa fiti duri cu colegii vostri. Fiecare are un mod in care lucreaza si trebuie sa acceptati acest lucru. Fericirea va asteapta acasa, astfel ca veti astepta cu nerabdare sfarsitul programului pentru a putea ajunge la ea.

Fecioara

Nativii din Fecioara vor resimti, astazi, o multime de sentimente negative care vor fi provocate de o persoana cu care nu aveti o relatie foarte buna. Fiti rezonabili si sinceri si veti reusi sa va castigati respectul cuvenit. Pentru a va restabili echilibrul fizic si emotional, astrele va recomanda sa faceti o plimbare in natura, sa va jucati cu cei mici sau sa va relaxati cum stiti voi mai bine. Veti avea nevoie de toata energia pozitiva pentru urmatoarele zile.

Balanta

Risti sa te pierzi in gandurile tale, daca stai prea mult sa iti analizezi propria viata, astazi. Incearca sa ramai ancorat in realitatea acestei lumi si sa faci doar ceea ce iti aduce multa bucurie. E indicat sa faci schimbari la aspectul tpu exterior, sa incepi o dieta sau sa te preocupi mai mult de un nou hobby. Astrele sunt favorabile incercarii tale de a cuceri pe cineva abia cunoscut si a incepe o relatie de iubire.

Scorpion

Cata vreme esti dispus sa faci totul pentru binele echipei, succesul nu te va ocoli si vei avea numai reusite. Dupa serviciu, daca esti int-ro relatie e recomandat sa petreci cat mai mmult timp cu partenerul. Asigura-te ca nu sunt lucruri ascunse antre voi. Daca esti singur, fii atent la persoanele noi intalnite in mediul online.

Sagetator

Nu ai o stare de spirit pozitiva astazi si e posibil ca asta sa fie din cauza oboselii acumulata la serviciu. S-ar putea sa ai un moment de revolta in care sa ceri imperativ o vacanta la plaja. Daca esti atat de norocos incat sa fii deja in concediu, doua sfaturi: nu incerca nicio mancare exotica si nu cheltui toti banii de vacanta inca din prima zi.

Capricorn

Capricornii sunt incurajati sa isi exprime cu sinceritate sentimentele, in special daca au prins drag de o persoana. De altfel, este posibil ca aceasta noua aparitie sa astepte cu nerabdare un prim pas, mai ales daca interactiunile dintre voi doi au fost pline de chimie. Nu astepta momentul ideal, pentru ca momentul ideal este chiar acum. Aduna-ti curajul, asa incepe orice poveste de iubire.

Varsator

Varsatorii ar face bine sa ia o pauza de la stres, prin orice mijloc. Cateva zile libere, o iesire in natura sau chiar cateva ore departe de telefon (si de probleme) ar putea schimba complet atmosfera. Nu lasa grijile de zi cu zi sa te acapareze. Este dreptul tau ca, din cand in cand, sa iti reincarci bateriile in liniste, fara ca nimeni sa-ti ceara socoteala pentru asta.

Pesti

Pestii ar face bine sa se pregateasca sufleteste, pentru ca urmeaza un adevarat roller-coaster emotional. In dragoste lucrurile se desfasoara atat de rapid, incat nu este exclus ca unii nativi din aceasta zodie sa termine ziua nu ca iubiti, ci ca logodnici. In orice caz, astrele s-au aliniat pentru clipe unice in relatia de cuplu, incarcate cu emotie si mister. Traieste din plin momentul, fara grija zilei de maine, pentru ca este unul unic.

Articole din aceeasi categorie