04.06.2019
Un interpret din Moldova a primit titlul de „Cel mai bun debut muzical” la Moscova. „Nici nu m-am gandit ca in acea seara pot sa ma reintorc acasa cu asa un trofeu.”
De curand, la Moscova a avut loc decernarea premiilor „DORE beauty awards” si „ViVO Celebrities”.

Oaspete, dar si premiant la eveniment a fost Maxim Zavidia. Acesta a cantat piesa lui de la Eurovision 2019 Moldova - „I will not surrender”si a devenit castigatorul nominalizarii „Cel mai bun debut muzical”. Tanarul a ramas placut surprins pentru ca pe piata muzicala din Rusia, el a aparut doar cu 7 luni in urma.

„Premiul Viva pentru mine este o mare surpriza. Eu nici nu m-am gandit ca in acea seara pot sa ma reintorc acasa cu asa un trofeu. Imi amintesc ca atunci cand mi-au strigat numele de pe scena, eu faceam fotografii si nu intelegeam de ce sunt chemat. Intr-un final, mi-au oferit un premiu foarte special – „Cel mai bun debut” si cred ca impreuna cu echipa mea chiar meritam aceasta victorie. Imediat mi-am adus aminte de toate proietele din acest an – Eurovisionul 2019 in Moldova, „Ну-ка все вместе” de la Russia 1, preselectia la competitia Novaya Volna, colaborarea cu Igor Gulyaev. Dupa ce am primit premiul cunoscutii, colegii de breasla, prietenii, familia s-au grabit sa ma felicite si sa-mi ureze succes.”, a spus Maxim.

La decernarea premiilor Viva Celebrities au mai participat interpretii rusi: Vakhtang, Margarita Pozoyan, Nazima, Doni, Zhenya Polikarpova, Nastya Krainova, Infinity si Klava Koka.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie