13.06.2019
Ti-o amintesti pe Bianca din „Numai Iubirea”? S-a transformat intr-o tanara sexy si lucreaza in alt domeniu
Avea doar opt ani pe cand si-a inceput cariera pe micile ecrane, in rolul Biancai Bratu, din telenovela romaneasca „Numai Iubirea”. Dupa acest moment insa actrita a cam disparut de pe micile ecrane, dedicandu-se educatiei.

Desi toti se asteptau la o cariera in actorie, Bianca Neagu s-a dedicat in anii ce-au urmat educatiei. Astazi, Bianca are 23 de ani si este studenta la master, pregatindu-se pentru disertatie, dupa cum a marturisit, pentru site-ul OK! Romania: „Sunt studenta la master, ma pregatesc cu emotie pentru examenul de disertatie. Mai am un pic si termin si capitolul acesta din viata mea”.

Bianca a povestit ca lucreaza in domeniul (n.r. logopedie) in care a studiat si ca asta o face nespus de fericita: „Lucrez in domeniu, cu copilasi, ceea ce ma incarca cu energie si zambete”. Totusi, actrita n-a parasit nici domeniul artistic, pregatind o surpriza pentru cei care au indragit-o in trecut. „Nu am lasat deoparte domeniul artei, sunt conectata cumva de aceasta zona si inca desopar noi, mici talente sau abilitati. In prezent, lucrez la un proiect personal legat de crearea unor gentute. Sunt foarte incantata de ele si in curand am sa dezvalui mai multe”, ne-a mai spus Bianca Neagu.

Amintim ca Bianca Neagu s-a nascut in data de 19 aprilie 1996, in Bucuresti. La doar opt ani, a primit rolul Biancai Bratu, in telenovela „Numai Iubirea”, produsa de MediaPro. In 2010, uimea cu rolul primit in filmul „The Whistleblower”, in care a jucat alaturi de Rachel Weisz. Alte filme in care a jucat: binecunoscuta telenovela „Inima de tigan (2007) – Crina”, „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mama dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Pacatele Evei (2005) – Ada Stamate”.

Sursa foto: OK Magazine Romania, Google.com

Articole din aceeasi categorie