23.02.2019
Si-au spus "Adio!", dar s-au razgandit! Cine este cuplul din showbizul de acasa care si-a reunit destinele dupa o despartire dureroasa - FOTO
Erau de nedespartit, insa relatia lor a luat o intorsatura neasteptata. Iubirea pare sa fie cea care sta in capul mesei si cei doi au decis ca au facut o greseala.

Este vorba despre Patric Hanganu si Gabriella Nastas care au uimit pe toata lumea atunci cand au aparut informarmatii si zvonuri ca cei doi nu mai sunt impreuna. Aceasta veste a fost facuta public de catre niste cunoscuti de-ai lor. Contactata de perfecte.md, interpreta a spus ca nu este sigura ca e momentul potrivit ca sa vorbeasca la acest subiect.

De ziua indragostitilor Patric a postat pe o retea de socializare o poza cu un buchet enorm de flori, insotind poza cu un mesaj sugestiv : „Acolo unde infloresc florile, exista inca speranta.”


In scurt timp, Gabriella a postat si alte poze cu buchete de flori. Curtarea lui Patric pare sa fi avut efect, pentru ca frumoasa bruneta a postat recent o imagine in care cei doi interpreti apar din nou impreuna. Despre impacare, Patric a vorbit in in cadrul emisiunii O seara perfecta, mentionand ca la ei totul este ok. Vezi interviul aici.

Cuplul confirma maxima: Dragostea mereu invinge!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie