30.05.2019
Sa fie oare adevarate zvonurile? O noua dovada cu Britney Spears nu este chiar bine
Dupa ce fanii sai si-au exprimat ingrijorarea ca vedeta este controlata de persoane din anturajul ei si ca nici macar nu posteaza sngura pe Instagram, cantareata de 37 de ani s-a gandit sa le dea acestora un raspuns dubios.

In sensul ca s-a filmat in propria casa proband mai multe haine din garderoba personala si prezentandu-le, apoi, ca pe catwalk. 

Intr-unul dintre filmulete, Britney Spears se inregistreaza singura declarand ca isi posteaza singura materialele pe Instagram si ca acel video a fost realizat cu o zi in urma.

Cu parul lung si blond lasat lber, dar deloc aranajat, asa cum ne-a obisnuit, si un machiaj in deriva, Britney a imbracat mai multe rochii scurte si mulate, cu vedere la picioarele ei tonifiate. 

Este inca un episod bizar dintre cele care o au in centru pe Britney Spears, vedeta care s-a internat in luna aprilie intr-un centru pentru sanatate mentala, lucru care i-a determinat pe fanii ei sa suspecteze ca familia si anturajul profita de starea ei actuala.

Citeste si: Veste trista pentru toti fanii lui Britney Spears. Managerul artistei a declarat ca aceasta nu va mai reveni pe scena

Citeste si: Britney Spears a postat fotografii noi cu iubitul ei de 25 de ani, Sam Ashgari

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie