01.06.2019
Liviu Dragnea - vizitat de iubita in inchisoare! Irina Tanase i-a adus un bagaj plin cu lucruri
Liviu Dragnea (56 de ani) a fost vizitat joi (30 mai) la Penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tanase (26 de ani), dar si de fiul sau, Valentin. Acestea au fost primele vizite din partea apropiatilor, de cand liderul PSD a fost incarcerat.

Fiul sau Valentin a mers dupa-amiaza la inchisoare, insotit de logodnica lui Dragnea, Irina. Conform procedurilor penitenciare, fiecare detinut trebuie sa intocmeasca o lista cu rudele, avocatii si notarii pe care ii asteapta in vizita. Fostul lider al PSD va executa primele 21 de zile de pedeapsa in carantina, la Penitenciarul Rahova. In aceasta perioada este evaluat medical si pshilogic, iar concluziile vor fi trecute in dosarul lui de detinut, potrivit stirileprotv.ro. Pana acum, Liviu Dragnea a fost vizitat doar de avocata sa.

Citeste si: Cine e si cu ce se ocupa iubita lui Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat el. Unde era in ziua arestului

Irina Tanase si Valentin i-au dus fostului presedinte al Camerei Deputatilor un bagaj plin cu lucruri. Vizita a durat o ora, iar iubita lui Liviu Dragnea a refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii si sa spuna cum se simte partenerelul ei de viata. Nu a spus nici ce i-a cerut fostul lider al PSD sa ii aduca la inchisoare. Mai mult, tanara a tinut o umbrela deschisa in fata ei, pentru a se asigura ca reporterii si cameramanii nu se apropie prea mult de ea.

Liviu Dranea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pe 27 mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. 

Sursa foto: protv..ro, antena3.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie