11.06.2019
Liviu Dragnea duce o viata de boier in puscarie. „El mananca doar de la pachet, ce-i aduce aia mica.”
Liviu Dragnea se afla in carantina la Penitenciarul Rahova. A fost inchis pe 27 mai si toata lumea credea ca viata lui s-a ruinat din acel moment. Click! a aflat ca fostul lider PSD o duce bine dupa gratii. Sta intr-o celula proaspat varuita si mananca doar bucate aduse de acasa.

Nu si-a inchipuit ca la 56 de ani va experimenta viata de condamnat. Dar iata ca oricat a incercat sa scape de puscarie, nu a reusit.

Liviu Dragnea se afla incarcerat de trei saptamani la Penitenciarul Rahova, unde trebuie sa stea in carantina 21 de zile. Dupa aceea, este posibil sa fie transferat la Jilava. Pana atunci, aici ii este bine.

„Nu este in depresie asa cum se vehiculeaza. Are conditii bune. Celula i-a fost varuita inainte sa ajunga, sta singur, este ferit de ceilalti detinuti si nu serveste fasole la gamela. El mananca doar de la pachet, ce-i aduce aia mica (n.r. Irina Tanase, iubita lui Dragnea). Vine saptamanal cu sacose intregi de mancare.”, au dezvaluit surse din sistem.

Citeste si: Liviu Dragnea - vizitat de iubita in inchisoare! Irina Tanase i-a adus un bagaj plin cu lucruri

Potrivit legii, fiecare detinut are dreptul la 10 kilograme de alimente pe luna, plus 6 kilograme de fructe si legume. Totodata, am aflat ca Dragnea isi petrece timpul citind si refuza sa se uite la televizior.

„Liviu Dragnea e un om foarte puternic si foarte demn si curajos. A ramas asa pana in ultima clipa. Sper ca oamenii sa nu se delimiteze de el si sa nu uite ca in acest partid foarte multi au cazut la datorie in batalia pe care am avut-o pentru democratie si impotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit si au tot fost vanati pentru simplul motiv ca erau membri PSD. Sper ca partidul sa nu uite ca multi dintre colegi au suferit alaturi de familiile lor. Dragnea incearca sa nu se uite la televizor si vrea sa se delimiteze de toate lucrurile astea. Cand m-a sunat, nici nu l-am incarcat cu mesaje proaste sau stiri negative. Mi-a spus ca e puternic, e demn si ca isi duce crucea mai departe. Atunci cand va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am sa ma duc, asa cum m-am dus si la Adrian Nastase si la Costica Nita, asa cum nu m-am delimitat nici de Olguta Vasilescu cand a avut catuse la maini, asa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazare si multi colegi de-ai nostri.”, a spus Codrin Stefanescu, fostul secretar al partidului, la Antena 3.

El a fost demis din functie imediat ce Dragnea a fost incarcerat.

Citeste si: Cine e si cu ce se ocupa iubita lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tanara decat el. Unde era in ziua arestului

Fostul lider al social-democratilor a fost condamat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in perioada in care fosta lui sotie, Bombonica Prodanca, era sef al Serviciului secretariat in aceasta institutie.

Decizia definitiva a fost luata de un complet de cinci judecatori de la Curtea de Apel, iar sentinta a fost data de 4 la 1.

Conform legii, Dragnea, poate cere eliberarea conditionata dupa executarea a cel putin doua treimi din durata pedepsei, adica dupa 2 ani si 4 luni.

Asta doar daca va indeplini integral obligatiile civile stabilite prin hotararea de condamnare si daca instanta va avea convingerea ca s-a indreptat si se poate reintegra in societate.

Citeste si: Cu ce se ocupa fiul lui Liviu Dragnea. La 30 de ani, invarte averi, are un club de fotbal si o nevasta frumoasa

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie