25.04.2019
Lia Taburcean – in centrul unui scandal. Interpreta este acuzata de furt
Situatie controversata in showbizul moldovenesc. Cantareata Alexandrina Verhovetchi a acuzat-o pe Lia Taburcean ca i-ar fi cantat piesa in cadrul unei petreceri private fara consimtamantul ei.

Chiar daca de-a lungul timpului Alexandrina Verhovetchi s-a tot pomenit invinuita de catre internauti ca ar copia stilul muzical al Liei, de data aceasta, Alexandrina este cea care aduce acuzatii.

Pe contul sau de Facebook, tanara cantareata a postat un material video realizat in cadrul unei petreceri de peste hotare, in care Lia Taburcean ii interpreteaza melodia – „Iara”, devenita hit, cu peste 3.3 milioane de vizulizari pe YouTube. „Dupa numeroase intrebari si situatii inexplicabile, acum vin eu cu raspunsul si cu replica: Multumesc, Lia Taburcean, ca-mi promovezi piesa peste hotarele tarii, fara voie, la concertele private! (Istoria de unde ai obtinut negativul va fi mai tarziu.) Cel mai dureros este faptul ca am investit in piesa, dar ea mi-o ia inainte si-mi culege roadele. Nu are nivel de interpretare si imi stirbeste din imagine.”, a comentat Alexandrina.

Parerile internautilor au fost impartite. In timp ce unii isi exprima solidaritatea cu Alexandrina, spunand ca: „Imi pare foarte rau, dar nu te intrista? Din contra, bucura-te ca ai ajuns un exemplu pentru cineva, mai ales pentru asa fete.”, altii afirma ca revolta artistei e nejustificata: „Drepturi de autor daca ai, faci ceva, daca nu ai, ti-o va canta mai departe.”, „Si ce a facut rau ea ca a cantat aceasta piesa? Voi cum ii cantati piesele, o copiati? Vreti sa fiti ca Lia, dar ca ea nu o sa fiti niciodata!”

Contactata de Perfecte.md, Alexandrina nu a dorit sa faca declaratii, precizand ca nu-si doreste sa “rascoleasca scandalul.”, iar Lia Taburcean nu a revenit inca cu un raspuns.


Sursa foto/video: Facebook.com/ Alexandrina Verhovetchi, Facebook.com/Lia Taburcean

Articole din aceeasi categorie