30.05.2019
Johy Davis anunta casting pentru postul de iubita a lui. „Nu-mi place cand le vad pe unele machiate de Doamne fereste si cand ies la lumina, te sparii.”
Si-a luat masina scumpa, iar acum vrea si o iubita. Spune ca nu se grabeste, pentru ca doreste sa aleaga cu multa atentie, iar tanara trebuie sa respecte anumite cerinte.

Comentariile negative si criticile din partea internautilor, uneori il navalesc pe cantaret, insa acesta recunoaste ca tine piept la tot: „Niciodata nu m-am uitat la gura lumii. Daca o sa te iei de capul lor, n-o sa faci ceea ce vrei cu adevarat. Eu mi-am dorit sa fiu artist, asta la mine in sange era, eu am devenit artist. Trebuie sa ai si dorinta de a face, nu pur si simplu in cap ti-ai fixat ideea si atat.”

Johy nu se considera norocos si nici nu crede in simple intamplari, tot ce are este rezultatul muncii sale, spune el.

„Sunt de invidiat. Eu ce mi-am pus in plan, la mine s-a indeplinit si-i multumesc lui Dumnezeu.”

Are masina, are cariera, ii lipseste doar o iubita. „Vreau sa am pe cineva, dar totusi vreau sa aleg cu gust.”

O femeie ideala pentru mine trebuie sa fie la locul ei, sa fie cuminte, sa faca curat. Hai ca la mancare ma descurc si eu. Mie tare mult imi place sa fac mancare. Desteapta sa fie, frumoasa. Sa fie pe placul meu. In unele momente sa fie nebuna asa ca mine. In unele momente, nu mereu, ca eu am avut si nu-mi mai trebuie.”

„Dar silicoane in sani, pentru ce asta trebuie? Nu-mi place cand le vad pe unele machiate de Doamne Fereste si cand iese la lumina, te sparii.”, a mai adaugat el.

Mai multe detalii vezi in reportajul de mai jos.

Citeste si: Isi plimba cainii cu bolidul de lux! Johy Davis: „Ce stresuri am avut asta-i Doamne fereste.”

Citeste si: Johy Davis si-a luat masina luxoasa. „Conduc si eu, dar astazi am sofer, pentru ca am mai multe evenimente."

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie