03.10.2019
Fostul sot al Aurei si-a refacut viata dupa divort. Acesta a fost surprins in bratele unei brunete
Au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul de acasa, insa Aura si sotul ei, Veaceslav Ceban, nu au reusit sa treaca proba timpului. Astazi, acesta si-a refacut viata langa altcineva.

Cei doi s-au despartit cu aproximativ doi ani in urma, dar ambii au fost foarte discreti la acest subiect si s-au abtinut de la a face declaratii.

Recent insa pe retelele de socializare a aparut o poza, care confirma faptul ca fostul sef al Departamentului Institutiilor Penitenciare, Veaceslav Ceban, si-a refacut viata dupa divort cu o femeie de afaceri din tara.

Aceasta a impartasit cu prietenii virtuali o fotografie din vacanta, in care apare alturi de Veaceslav si fiica ei.

Cat despre Aura, interpreta pare sa nu aiba regrete, iar aceasta incercare a facut-o mai puternica. La inceputul anului, in cadrul emisiunii „OptMart SRL” de la TV8, artista a declarat ca nu va permite nimanui sa-si bata joc de fetele sale si de mama ei.

De asemenea, a adaugat ca perioada divortului a fost una dificila, dar pe care a reusit sa o depaseasca nu fara ajutorul unui psiholog: „Abia acum vara, la 1 an, dupa marea schimbare din viata mea personala, dupa despartire. Nu divort. Sunt lucruri diferite. De fapt, nici nu am fost casatoriti. Nu puteam manca aproape nimic, am slabit foarte mult, lumea ma intreba, dar eu nu am vrut sa fac publica treaba asta”.

Amintim ca Aura si Veaceslav Ceban, fost sef al Departamentului Institutiilor Penitenciare, despre care se spunea ca ar fi fost casatoriti, au impreuna doua fete gemene, de 14 ani.

Sursa foto: mamaplus.md, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie