19.07.2019
El a cucerit campioana. Cine este iubitul milionar al Simonei Halep
Simonei Halep nu ii merge de minune doar in cariera, ci si in plan amoros!

Tenismena de 27 de ani si-a gasit fericirea in bratele milionarului machedon, Toni Iuruc, in varsta de 40 de ani, anunta verdict.ro.

Barbatul o sustine in tot ceea ce face si este alaturi de ea in momentele cheie din viata sa. Sambata trecuta, 13 iulie, romanca a castigat turneul de la Wimbledon si a invins-o pe Serena Williams, cu scorul 6-2, 6-2. Toni a fost prezent, in tribune, la toate meciurile de la Wimbledon.

Dupa finala de la Londra, Simona a participat, duminica seara, 14 iulie, la dineul oficial de la Londra, eveniment de la care nu putea lipsi nici partenerul de viata al tenismenei.

Toni Iuruc si Simona Halep au fost extrem de eleganti la cina. Pentru aceasta ocazie, romanca a purtat o rochie neagra, lunga, decoltata, iar iubitul sau, un costum negru, camasa alba, la care a asortat un papion negru.

Milionarul a fost prezent si pe Arena Nationala, marti (16 iulie), acolo unde Simona Halep si-a prezentat trofeul de la Wimbledon, in prezenta a peste 20.000 de spectatori. Super-campioana de la Wimbledon a fost aplaudata minute in sir de personalitati din sport, care au venit sa isi arate recunostinta fata de performanta Simonei.

„Am vrut sa deschid mentalitatea spre vis. Cred ca am inspirat multa lume, sper ca acest rezultat sa dea mai multa incredere oamenilor ca orice e posibil. Vreau un milion de copii care sa mearga la tenis. Apoi, sa venim cu totii pe un stadion sa-i sarbatorim. Voi merge prin tara, dupa US Open, pentru ca tot mai multi copii sa se indrepte spre tenis.”, a declarat Halep, pe scena amplasata pe Arena Nationala.

Toni Iuruc este tot timpul alaturi de ea. Pe Arena Nationala, barbatul s-a asezat discret intr-una dintre loje si a ascultat emotionat discursul iubitei sale. El nu a dorit sa iasa in evidenta, asa ca s-a imbracat casual, purtand o tinuta formata din blugi si sacou. Pentru a fi cat mai discret, de fiecare data cand era prezent la antrenamentele efectuate de iubita lui la Londra, el isi tinea acreditarea in buzunar sau o intorcea invers, in asa fel incat nimeni sa nu-i vada numele.

Simona Halep are acum mai mult timp liber, pe care si-l petrece cu iubitul sau. Ea si Toni au fost surprinsi tinandu-se de mana, in parcul Herastrau, miercuri seara. In plus, Simona l-a prezentat familiei sale pe noul partener, in cadrul unei cine la un restaurant de lux din Capitala.

Sursa foto: Google.com, cancan.ro

Articole din aceeasi categorie